5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Årets sista julklappsmys

Årets sista julklappsmys

Jag var inte jätte sugen att gå till jobbet igår då vi dagen innan hade haft orange varning och ”snöstorm”. Men väl ute så var det inte så farligt som jag hade trott. Första vovven var Nala som var överlycklig. Husky + snö = kärlek. Det gör mig så glad att se hur glad hon blir. Efter Nala så var det dags för lilla Hugo som inte är så liten längre. Helt galet hur stark han är men har jag kopplet kopplat vid öglan framme vid bröstet så klarar jag av att hålla honom.

Nu blir det mycket jobb under promenaderna. Han får gärna busa och så men han får inte dra. Så det blir mycket jobb med att få honom att lyssna vilket är svårt när allt annat runt omkring är så mycket roligare. Men jag tycker det går väldigt bra. Vi håller fortfarande på att lära känna varandra då jag började jobba med honom i slutet av November.

Årets sista julklappsmys

Efter jobbet så åkte jag hem till Anne-Marie för lite fika samt årets sista julklappsmys. Jag blev så sjukt glad för hennes julklapp! Men jag tänker att jag får återkomma i ett senare inlägg med vad det var. Efter Anne-Marie så åkte jag hem till Tina för att hämta en ny växt som jag köpt. Var så trött när jag väl kom hem men det blev att värma matlåda och sedan sätta sig framför datorn och jobba.

Idag har jag Nala så vi ska se om vi kan hitta en plats att släppa henne lös på där hon kan få busa av sig. Snön lär inte vara kvar så länge till så lika bra att passa på när vi väl har den. Till helgen så hade jag tänkt att spela in en video, spela in en reel och så ska vi på bio och se nya Avatar. Ni som redan har sett filmen vad tyckte ni om den?

Dela

2 Kommentarer

  1. 7 januari, 2023 / 05:10

    Haha kan tänka mig att den lilla börjar bli stark! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.