0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Årets första dag

Årets första dag

Årets första dag av 2023

Denna dagen har varit väldigt lugn. Vädret har varit grått och mörkt så vi har inte velat lämna lägenheten. Trots lugnet så har jag haft en del att göra i företaget som hundrastare. Det sker rätt stora förändringar nu under våren. Den största förändringen är att mina nya priser går igång från och med idag. Det känns som en jätte bra utveckling. Jag har arbetat som hundrastare sen 2017 men det är verkligen nu som företaget har tagit fart på riktigt. Jag ska sätta mig ner och skriva mina företagsmål inför 2023. Om ni missade hur det gick 2022 så finner ni det inlägget här.

Årets första dag

Att börja skriva i en ny kalender är alltid lite speciellt. Man har så många tankar kring det nya året som precis har börjat. Är det i år som vi köper lägenhet? Hur kommer företagen att utvecklas? Kommer vi alla hålla oss friska? Vilka äventyr väntar på oss? Just nu är jag väldigt tacksam över min relationer. Jag har aldrig varit i denna punkten i livet där alla mina relationer är tio av tio. Det känns otroligt tryggt.

Jag är alltid så fokuserad på mina företag men när det kommer till mig själv så vill jag alltid att min hälsa ska bli bättre. Förra året hade jag mycket problem med ryggskott något som jag inte vill ska ske igen. Jag behöver finna tid till att stretcha, varva ner och försöka finna tid till att bara vara. Betydligt enklare sagt än gjort men jag ska verkligen försöka i år.

Dela

2 Kommentarer

  1. 1 januari, 2023 / 22:11

    Ja det är så enklare sagt än gjort, men man behöver ju verkligen ta sin hälsa först och ta hand om sig själv! 😊 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.