3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Another

Another

Om ni trodde att vi hade slutat kolla på anime så trodde ni helt fel! Vi har betat av en massa serier men jag har helt enkelt inte orkat blogga om det tills nu. Efter att ha sett Mieruko-chan så sa jag till min sambo att jag vill ha ännu mer skräck. Och det var då han satte på Another.

Serien handlar om Koichi som flyttar från Tokyo till en mindre stad och börjar på en ny skola. Till en början så verkar allt normalt men han börjar känna en dragningskraft mot Mei. En flicka i hans klass som ingen av de andra klasskamraterna verkar kunna se. Koichi börjar fundera på om Mei lever eller är hon ett spöke?

Another

Detta är Japansk skräck när den är som allra bäst. Man fick rysningar under tiden som man tittade och det var en hel del twistar vilket ökade spänningen hela tiden. Sen så fick jag det som jag ville ha. Utan att låta som en psykopat så var denna serien väldigt blodig och raw. Det vilar en förbannelse över klassen och Koichi och Mei bestämmer sig för att försöka lösa förbannelsen innan det är för sent.

Another

Serien kom ut 2012 så jag tror inte att det kommer komma någon fortsättning på den. Men jämfört med de andra serierna som vi har sett så tycker jag att det räckte med en första säsong. Den var spännande från första avsnittet och höll samma höga nivå genom hela serien. Sen med tanke på hur den slutade så vet jag inte riktigt hur man hade kunnat fortsätta serien. Tycker du om blod och skräck så är Another anime serien för dig. Jag tycker den var grym.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.