2   22
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

Mieruko-chan Säsong 1

Mieruko-chan Säsong 1

Jag sa till min sambo att jag ville se skräck anime och då satte han på Mieruko-Chan. Serien handlar om tonåringen Miko Yotsuya som helt plötsligt en dag kan se andar. Hon vet inte varför hon kan se dom med det viktigaste av allt är att inte låta dom veta om att hon kan se dom. Om de får veta att hon kan se dom så kommer de komma efter henne.

Jag skulle inte påstå att jag är rädd när jag ser denna serien men den är absolut spännande. Redan efter första avsnittet så var jag fast och kul att äntligen se en anime med en kvinnlig huvudroll. Miko hamnar i såna jobbiga situationer med dessa andarna och precis som i Mikos fall så är det svårt att veta vad de vill. Det verkar absolut finnas olika grader av andar. Vissa som bara verkar vilsna medan andra ser ut som riktiga demoner.

Mieruko-chan Säsong 1

Det uppstår som ni säkert förstår väldigt konstiga situationer då ingen annan kan se dessa andarna förutom Miko. Hon börjar framstå som väldigt konstig både för sin familj men även bästa vän. Hon har valt att hålla allt hemligt för alla andra och det är här som anime blir så jäkla bra! För när man ser henne i jobbiga situationer så känns det i hjärtat på en. Man önskar att man kunde hjälpa henne. Kanske är det jag som lever mig in alldeles för mycket i serierna som jag kollar på.

Mieruko-chan Säsong 1

Mieruko-chan är utan tvekan en av mina favorit anime serier. Jag gillar att fokuset ligger på Miko och hennes vänner. Även budskapet att man aldrig ska döma någon finns med under hela seriens gång och jag gillar hur de återkommer till det och knyter in det så himla snyggt i avsnitten. Till skillnad från Jujutsy Kaisen så älskar jag sättet som serien är animerad på. Riktigt snyggt.

Dela

4 Kommentarer

 1. Maria
  29 mars, 2022 / 11:27

  Tycker du är så bra på att skriva recensioner 🤩 jag är inte så inne i anime men man blir intresserad pga ditt sätt att beskriva 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2022 / 14:01

   Men wow tack snälla va glad jag blev av att få läsa detta 😀 Jag tänker att det är väl inte ens någon som läser alla mina recensioner 🤣

 2. 29 mars, 2022 / 20:17

  Ooh bra tips! Anime är så mysigt tycker jag.
  Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   30 mars, 2022 / 09:28

   Mysigt? Då kollar vi inte på samma serier 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.