3   31
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Andra Advent | Julpyssel

Julpyssel

Det känns nästan dumt att skriva god morgon för klockan är nästan 11:00. Jag fick inte mycket sömn natten till Lördagen och det märktes. För inatt sov jag 8 timmar och 54 minuter! Helt galet men jag upplever att jag sover mycket mer under vintern. Tror det är för att det är så himla mörkt ute så kroppen har inte alls samma energi som innan.

Andra Advent | Julpyssel

Idag är det andra advent och då släpper jag min andra julfilm. Det har varit så himla roligt att göra dessa filmerna så jag hoppas verkligen att ni tycker om dom. Några julkänslor har jag tyvärr inte. Vi har fortfarande plusgrader här och lär inte få några minusgrader. Allt är bara grått och mörkt. Men då behövs det filmer som denna som hjälper till med julkänslorna. Om ni missade min första film så finner ni den här.

Idag ska jag städa undan här hemma och jag tänkte även slå in julklappar. Det är det absolut bästa jag vet! Jag tycker det är så mysigt med julpyssel. Hade inslagning av presenter kunnat vara mitt heltidsjobb så hade jag varit världens lyckligaste! Jag tycker det är så roligt att ge bort fina paket. Jag lägger nästan ner mer tid på själva inslagningen än på själva presenten haha. Ett fint inslaget paket ökar nyfikenheten för den som öppnar det. Man känner sig mer älskad för man ser att personen faktiskt har lagt ner tid på att göra något fint av det. Här kan ni se hur julklapparna har sett ut tidigare år.

Dela

9 Kommentarer

 1. 6 december, 2020 / 21:12

  Så fint du fixar det =D

 2. Maria
  7 december, 2020 / 08:18

  Älskade båda klippen! Kändes typ meditativt att kolla på dom, tackar för både julkänslan och lugnet som spred sig i en ❤

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2020 / 09:58

   Åhh tack va glad jag blir 😀 Hoppas du kommer tycka lika bra om de två sista 😀

 3. 7 december, 2020 / 11:21

  Så mysigt!! Jag har börjat slå in några julklappar 🙂

 4. 7 december, 2020 / 19:41

  så fint och mysigt 😀

 5. 8 december, 2020 / 07:02

  Mysigt med pyssel!! 🙂

 6. 8 december, 2020 / 21:34

  Mys <3 Ja, det är så kul att slå in paket, dock är jag inte så duktig på det men roligt iaf haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 december, 2020 / 22:18

   Det viktigaste är att man har kul 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.