1   18
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Andas, ta ett djupt andetag och njut av stunden

Andas, ta ett djupt andetag och njut av stunden. Jag blir så stressad av allt jag behöver göra att jag inte hinner njuta av stunden och ärligt talat så är det hemskt. Så igår satt vi på en uteserveringen länge och åt. Pratade om livet men just hur stress kan påverka oss så otroligt negativt.
/
Breath, take a deep breath and just enjoy the moment. I get so stressed out over everything that I need to do and I don´t enjoy the moment and to be honest that is awful. So yesterday we sat outside for a really long time eating good food. Talked about life and how stress effect us in such a negative way.

Jag blev så glad över att höra att min bästa vän förstår vad jag menar när jag säger att jag känner mig stressad för ibland känns det som att jag inte får känna så. Jag har lovat mig själv att bli mycket bättre på att njuta och ta in det jag ser med mina ögon och inte bara kameran. Jag behöver också lära mig att koppla av något jag är helt värdelös på.
/
I was so happy to hear when my best friend said that she could understand how I feel because sometimes I get the feeling that people don´t think I should feel stressed because of my work. I have promised myself that I will be better of taking the moment in and see it with my own eyes and not just through the camera. 

Anledningen till varför jag känner mig så stressad är för att jag är rädd att jag ska vakna upp imorgon och så är sommaren redan över. Det är så mycket jag vill fotografera i sommar och därför blir jag stressad för vi vet alla hur det svenska vädret är. Jag har så mycket ambitioner att jag blir stressad när jag inte får utlopp för min kreativitet.
/
The reason why I feel so stressed is because I´m scared that I will be waking up and summer will already be over. There is so much I want to photograph this summer and that´s why I feel so stressed because we all know how bad the Swedish weather can be. I have so much ambition that I get stressed when I don´t let to use my creativity.

 

12 Kommentarer

 1. 16 juni, 2017 / 09:14

  Aj aj, inte bra med stressen. Unna dig något extra idag och andas en stund!! kram <3

 2. 16 juni, 2017 / 09:45

  Jag vet att det är jätte svårt men det är så viktigt att försöka leva i nuet. Det jobbar jag också på och jättefina bilder! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juni, 2017 / 10:54

   Ja men jag ska verkligen jobba på det 🙂

 3. 16 juni, 2017 / 10:37

  Ja stress kan verkligen vara så jobbigt, men som din vän känner så måste det ju få vara så ibland, man får ha sämre perioder utan att känna att det är fel =D

  Så fina bilder =D

 4. 16 juni, 2017 / 11:48

  Det är verkligen hemskt med stress, är också rädd att jag ska missa sommaren, finna så mycket jag vill göra

 5. Sv: Tack så mycket för att du påminde mig 🙂 Jag brukar markera högst upp i inläggen när det gäller samarbeten, men av någon anledning missade jag det denna gång. Men tack för att du påminde mig 🙂

 6. 17 juni, 2017 / 10:09

  Semestern för lärarna har inte ens börjat än 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juni, 2017 / 10:44

   Johan har inte heller börjat sin semester 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.