16   29
2   18
2   22
2   21
4   39
5   29
4   31
6   29

Nu är winter arc här!

Nu är winter arc här! Det märks inte bara på gymmet utan även i allt jobb som byggs upp på hög för mig. Men jag klagar verkligen inte. Jag mår som allra bäst när jag har en massa jobb som ska göras. Jag älskar att jobba med det som jag jobbar med. De senaste fyra åren har varit total katastrof för mig när det kommer till att vara egenanställd. Det första företagen drar in på är marknadsföring så att gå från 2-5 samarbeten i månaden till att ha 2 på ett helt år har naturligtvis påverkat min ekonomi brutalt.

Nu är winter arc här!

Det har också satt hjärnspöken i mig. Men sen när jag fick höra att de största av de största i Sverige har exakt samma problem då kändes det lite lättare. Det var inte bara för mig som det gick dåligt utan hela branschen. Jag har fått tänka om och prioritera annorlunda men det viktigaste är att det går åt rätt håll nu. Jag kan bara hoppas att det kommer fortsätta så här. Är bara så glad att jag inte har fallit ner i en depression som jag annars brukar göra när de sämre tiderna kommer. Det är så jäkla jobbigt att vara egenanställd. Vet inte hur många gånger folk hör av sig angående att boka mig för fotograferingar, florist jobb eller annat för att sedan avboka. Varje gång får man upp hoppet och sedan kraschar man lika hårt igen.

Nu är winter arc här!

Men just nu så har jag ett riktigt jäkla bra flyt och jag njuter av varje sekund. Förutom allt jobb som är just nu så har jag dessutom hunnit med att fira min födelsedag med familj och vänner. Min mamma kom förbi på middag och hade med sig presenter till både mig och Johan. Pengar, doftljus, doftpinnar, strumpor och även tre små burkar med soltorkade tomater, gröna och svarta oliver. I Söndags var vi ute i Öresjö och firade med Johans pappas sida.

Vad jag fick i födelsedagspresent av familjen

Jag fick pengar av Johans farmor och farfar. Av Marie och Jonas fick jag produkter från Wenom. Bland annat denna muggen som ni ser på bilden. Älskar den! Av Olivia fick jag en jätte söt liten dekoration som hon köpt i London och en satisfyer. Säger en hel del om vår relation haha. I Tisdags firade jag tillsammans med Fernanda och Tvångströjan. Det blev en sushidejt och en massa skvaller.

Nu är winter arc här!

Nu är winter arc här!

  • Fullt fokus på gymmet! Nu är tiden att verkligen gå all in och ha 110% fokus. Det du gör nu kommer ge resultat till sommaren. Finns ingen anledning att vänta. Gå all in, träna regelbundet och ät hälsosamt.
  • Jobba hårdare! Jag upplever själv att jag har varit slapp när det kommer till att uppdatera mina sociala medier. Lägger jag mer fokus på Instagram så försvinner fokus från bloggen och tvärtom. Precis som med träningen så ska allt vara regelbundet! Det ska inte vara några pauser. Jag märker också att desto mer jag producerar desto bättre går det för mig.
  • Acceptera att jag blir äldre. Nackdelen med att gå ner i vikt är att man kan se äldre ut och i mitt fall så stämmer detta. Det som jag tycker är det jobbigaste är att jag får skrattrynkor. Jag som alltid har älskat att le med tänderna och skratta har helt plötsligt börjat försöka ändra på detta. Jag gör redan allt jag kan för att bevara min ungdom men jag behöver också acceptera att jag blir äldre och det är okej. Och dessa små detaljerna som jag fokuserar på är små detaljer som förmodligen ingen annan har noterat.
  • Spara mer pengar. Jag har shoppat en hel del de senaste. Samtidigt så har jag varit duktig på att sälja i stort sett alla mina designer väskor och alla mina jackor. Men nu vill jag fokusera mer på mitt sparande. Det blir också enklare i och med att under vintern så går man inte ut lika mycket som på sommaren. Spara är alltid något som jag prioriterar men nu vill jag öka summan.

2 Kommentarer

  1. 11 oktober, 2024 / 16:24

    Jag förstår dina känslor och kan tänka mig att det påverkar en då man märker skillnanden. Skönt att du känner att det får framåt nu och att du också mår bra.

    Tekoppen fick mig att tänka må tet, fick du tag i fler förpackningar?

    Grattis i efterskott

    • dixiwonderland
      Författare
      13 oktober, 2024 / 09:59

      Nej tyvärr fick jag aldrig det 🙁 Är på sista förpackningen nu så jag är så ledsen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.