6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

The Ordinary | Är det värt hypen?


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens.se & Nelly.com

Jag la upp på min story att min hy har börjat flagna. Detta har hänt tidigare år när det blivit kallt. Jag köpte nyligen detta setet från Estee Lauder som jag nu har använt dagligen. Men tyvärr är inte dagkrämen som var med i boxen tillräckligt fet för min hy. Därför frågade jag er på story om ni hade tips på en riktigt bra fuktighetskräm som fungerar för oss med torr hy.

Det var flera av er som tipsade om The Ordinary. Jag har hört talas om märket men aldrig provat deras produkter tidigare. Men eftersom så många av er tipsade om dom så kände jag att jag ville ge dom en chans. Jag märkte stor skillnad redan efter första användningen! Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml heter fuktighetskrämen som endast kostar 69 kronor! Denna produkt är en icke-fet återfuktande creme som hjälper huden att förbättra försvagade NMF-komponenter. Den innehåller 11 aminosyror, fosfolipider, alfa / beta / gamma fettsyror, triglycerider, steroler och sterolestrar, glycerin, ceramid-byggstenar, urea, sackarider, natrium-PCA och hyaluronsyra. Produkten ger omedelbar återfuktning och långsiktiga resultat vid fortsatt användning. Jag är så grymt imponerad över denna fuktighetskrämen och kan fortfarande inte förstå att den är så otroligt prisvärd!

Jag beställde även Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml. En fuktgivande formula med ultra-ren, vegansk hyaluronsyra. Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5. Kombinationen av dessa två på min torra hy är en match made in heaven. Och vet ni vad detta serumet kostar? Endast 89 kronor!

Jag är grymt imponerad över The Ordinary som är allt annat än ordinary. Förpackningarna är stilrena och snygga. Priserna är helt otroliga och många av deras produkter är veganska. Det enda negativa enligt mig är att namnen på produkterna tyvärr är otydliga med vad det är. Jag var tvungen att klicka mig in på varje produkt för att veta om det var fuktighetskräm, cleanser, toner osv. Men det kan jag ha överseende med med tanke på hur grymt imponerad jag är över deras produkter. Helt klart värt hypen!

Share:

2 Comments

 1. 21 november, 2019 / 14:32

  Vad roligt att du också är imponerad av produkterna och jag har aldrig haft en bättre hy än idag. <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2019 / 08:23

   Dom är helt magiska. Kommer absolut att testa mer från deras serie och sen älskar jag att de är så billiga 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.