4   32
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

Tekniskt sätt så skulle jag kunna köpa en häst imorgon


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Tectum.se

Som tidigare hästtjej (en gång hästtjej alltid hästtjej) så har drömmen om att få ha min egna häst aldrig försvunnit. Tekniskt sätt så skulle jag kunna köpa en häst imorgon men så ska man ha tiden. Jag kommer dock aldrig släppa min dröm och jag hoppas att jag i framtiden faktiskt köper min egna häst. Drömmen skulle i så fall vara att ha en liten gård. Ett stall för kanske max fyra hästar och sen ett bra och fint ridhus. Och det är där samarbetet med Tectum kommer in.

De har varit i branschen sen 1975 och har idag utvecklat företaget. Till en början så var det bara stallbyggnader och stallinredningar. Men idag gör företaget allt från bilhallar, industrihallar och lagerhallar bara för att nämna några. Med så mycket erfarenhet så hade det känts väldigt tryggt att anlita dom. När det kommer till såna här stora byggprojekt så vill man arbeta med ett företag som har ett gott rykte och som vet exakt hur det hela ska gå till. Sen älskar jag att de är nytänkande när det kommer till ridhus. Jag minns när jag gick på ridskola och vi hade inte ens fönster där inne och det var svinkallt på vintern. Här kan ni se flera alternativ där det går att få en massa ljusinsläpp. Är någon av er hästtjejer och drömmer om ett eget ridhus?

Dela

4 Kommentarer

  1. 20 november, 2019 / 21:25

    Kör bara kör!! Lycka till.

  2. 20 november, 2019 / 22:34

    Åh, jag har helt missat att du är gammal hästtjej! Kan tro att såna drömmar ligger kvar när man en gång varit hästtjej 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.