2   26
5   34
1   29
1   25
1   31
7   38
1   29
2   21

Skönhetsprodukterna som jag älskar just nu

Jag tänkte dela med mig av de skönhetsprodukterna som jag just nu älskar. Vissa av dom har förändrat mitt liv totalt, tro det eller ej.

Venus Rakhyvel

Nu kommer ni säkert tycka att jag är knäpp. Men jag upptäckte Venus för bara några månader sedan. I ALLA år har jag rakat mig med engångshyvlar. Det var min bestie som sa åt mig att köpa en venus men jag tyckte det var dyrt och kändes krångligt. Men till slut så tänkte jag att jag skulle ge det ens chans and OH MY GOD! Det är en sån enorm skillnad. För det första så gör det inte ont att raka sig. Jag behöver inte använda en hel flaska med rakgel utan kan till och med använda min duschgel och det känns ingenting! Rakbladet bara glider över kroppen. Jag har använt min rakhyvel i flera månader nu och den är fortfarande lika bra som när jag använde den för första gången. Har ni inte testat Venus så rekommenderar jag verkligen att ni gör det! Är så sjukt imponerad över hur bra den är på att fånga alla hårstrån samt att huden blir så himla len efteråt.

Zenz Therapy Hair Elixir Argan Oil

Jag har bloggat om denna oljan så många gånger men jag kan verkligen inte leva utan den! Detta är en ekologisk hårolja som gör håret så himla lent samtidigt som de skyddar mot värmeverktyg. Jag har testat andra oljor men ingen ger en så fin effekt på mitt hår som denna. Den håller väldigt länge och då har jag väldigt tjockt och långt hår. Doftar gått och gör en så stor skillnad på håret. Har använt denna i över 8 års tid nu och har aldrig ångrat mig.

Anastasia Beverly Hills Contour Powder Kit

Jag köpte denna när den kom ut för ca 10 år sedan men sen köpte jag den aldrig igen. Förmodligen för att jag tyckte den kostade för mycket. Men efter att ha testat så många andra contour kits ute på marknaden så bestämde jag mig för att testa denna på nytt och jag är så glad att jag gjorde det! Jag har aldrig testat ett contour kit som är så enkel att arbeta med. Den ger ett så naturligt och fint resultat. Anastasia Soare är från Rumänien och grundade Anastasia Beverly Hills som idag är värt 1,2 miljarder kronor. Hon äger 100% av bolaget och om det inte är en inspiration så vet jag inte vad som är!

Dela

19 Kommentarer

 1. 18 juli, 2019 / 09:38

  Jag har använt Venus rakhyvel i flera år och skulle aldrig välja något annat. Så himla bra är den! <3 Kramis

 2. 18 juli, 2019 / 09:39

  Såå bra tips!! Den där oljan verkar väldigt spännande, måste kika in den!!

  sv; Jo det finns mängder av tips över hela internet samt att jag pratat med kompisar och så. Vill bara vara säker innan jag köper något dyrt för det är tråkigt att lägga massor av pengar på alternativ som ändå kanske inte fungerar. Det här med att inte vara gjord utav pengar 😉 Men känns ändå som att jag har en plan nu på hur jag ska göra 😀

 3. 18 juli, 2019 / 10:24

  Blir lite sugen på att prova både oljan och contour kitet 🙂

 4. 18 juli, 2019 / 11:20

  Men åhhh! Tack snälla för tipsen hjärtat!! Älskar verkligen att läsa dina tips och recensioner, för dom känns så ärliga =) Så tack! Kram fina <3

 5. 18 juli, 2019 / 20:40

  älskar venus rakhyvlar 😀

 6. 18 juli, 2019 / 21:18

  Åh Anastasias Contour kit har jag också, men gillar Kat Von D’s liite bättre faktiskt 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juli, 2019 / 11:03

   Har aldrig testat det, får kanske göra det när detta är slut 😉

 7. 18 juli, 2019 / 22:51

  POh tack för tips för tycker alltid man blir lite sårig efter man rakat sig annars

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juli, 2019 / 11:03

   Det blir man inte av venus. Eller man kan säkert bli det men då måste man nog trycka väldigt hårt 😛

 8. Angelica
  19 juli, 2019 / 11:13

  Venus har verkligen många bra hyvlar och blad 🙂

 9. 19 juli, 2019 / 11:14

  Venus har verkligen många bra hyvlar och blad 🙂 Har använt Venus i flera år faktiskt och aldrig varit missnöjd såvitt jag kan minnas.

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juli, 2019 / 11:02

   Kul 😀 Jag är ju newbie men än så länge är jag riktigt nöjd 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.