2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
2   21

SEPHORA | 30% rabatt på ALLA paletter

Sephora fyller år och det firar dom stort!
Varje dag kommer ett nytt erbjudande och
idag får ni 30% rabatt på ALLA deras paletter.
That´s crazy!

Jag har tidigare gjort ett stor inlägg där ni kan hitta flera av deras magiska paletter. Förhoppningsvis så finns de paletterna kvar att köpa men i kampanjen som ni hittar här finns det över 270 olika produkter. Jag är säker på att ni hittar något som faller er i smaken.

För mig så går allt i perioder. Min bestie noterade det för ett tag sedan. När jag sparar pengar då går jag in 110%, när jag tränar eller när jag får en besatthet. Jag funderar ofta på vad det är som får oss att vara så som vi är. Varför tycker jag att en klänning är snygg medan någon annan tycker att den är skit ful? Varför anser jag att jag agerade rätt i en situationen medan någon annan tycker att jag agerade fel? Är jag den enda som tänker på sånt här?

För mig är det samma sak med smink. Hamnar jag i en sminkbubbla då är smink det enda som jag tänker på. Då kan jag spendera timmar framför olika sminkvideos på youtube. Men är jag inte i den bubblan då tycker jag att sånt är skit tråkigt. Men till våren och sommaren hör det nästan till att uppdatera allt. Inte bara garderoben utan även sminket. Smink är en färskvara vilket betyder att den inte håller för alltid även om det ibland känns så. Jag skulle verkligen behöva investera i en ny contour och highlighter palett. Det som jag gillar med Sephora förutom att de har ett stort utbud när det kommer till märken är att de dessutom har ett stort utbud när det kommer till priser. Du kan hitta produkter för under hundralappen och så finns det exklusiva märken som kostar över 2000 kronor.

Dela

4 Kommentarer

  1. 27 maj, 2019 / 14:56

    Kanske dags att passa på att uppdatera sminket!

  2. 27 maj, 2019 / 19:16

    Nu får man ju verkligen passa på att shoppa lite! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.