1   25
3   31
3   33
1   41
3   37
4   48
0   28
5   29

Måste säga att sommarmodet detta året är överraskande bra

Yol Playsuit / Lace Detail Mini Dress / Striped Balloon Sleeve Mini Dress 

Måste säga att sommarmodet detta året är överraskande bra

Startade dagen med en härlig hundpromenad på 3 km. Solen skiner idag och det ser ut att bli en jätte härlig dag. Senare ikväll ska vi åka och fotografera. Denna gången tänker jag att vi fotograferar flera olika looks så jag har på lager. Vi har haft mycket mer regn än vad jag hade räknat med.

Måste säga att sommarmodet detta året är överraskande bra. Har inte köpt speciellt mycket kläder men jag är också betydligt mer kräsen. Vill vara helt säker på att det kommer vara ett plagg som jag kommer använda. Sen om sanningen ska fram så bor jag faktiskt i träningskläder nu. Men jag hoppas på mysiga luncher och middagar ute med vännerna så då får man passa på att klä upp sig.

Milla Short Dress / Milla Short Dress / Milla Short Dress

Om ni är en sån person som jag. Att om man gillar ett plagg så köper man det i alla färger? Då är detta klänningen för dig. Förutom att den är galet söt så går det dessutom att klä upp den till en festklänning. Med hjälp av lite accessoarer. Gillar att den är lite urringad i ryggen också.

Flowy Mini Skirt / High Waist Belted Shorts / Ruffle Detailed Top

Kan alla dessa tre flytta hem till mig nu, tack! Kjolen är något av de finaste jag sett. Älskar den verkligen. Shortsen lika så. Tråkigt nog så passar jag inte alls i såna shorts. Men jag älskar stilen och tycker det är så himla fint. Linnet är så jag som det går att bli. Vit och dessutom med en massa söta detaljer.

Frilled Mini Dress / Strapless Mini Dress / Button Down Mini Dress

Tre jätte fina vardagsklänningar som även fungerar vid speciella tillfällen. Den gula är så himla söt, speciellt med de stora knapparna. Den rosa klänningen tror jag finns i andra färger och tubklänningen är perfekt för den som vill få en lite bättre bränna. Är ni sugna på mer kläder så hittar ni det här.

Dela

24 Kommentarer

 1. 25 maj, 2019 / 12:09

  Åhh så himla mycket fint ju!! ❤️

 2. 25 maj, 2019 / 15:09

  Vilka fina plagg och jag gillar också årets mode! <3 Kramis

 3. 25 maj, 2019 / 21:21

  Sååå mycket fint 🙂

 4. 25 maj, 2019 / 21:37

  Aa så sjukt mycket fina plagg jag vill köpa till sommaren <3
  Du är välkommen när du vill, säg till när du planerar ett Göteborgsbesök så får du komma o hälsa på hästarna <3

  • dixiwonderland
   Författare
   26 maj, 2019 / 18:49

   Bara så du vet så tar jag den inbjudan på största allvar 😀

 5. 25 maj, 2019 / 22:14

  Jag tycker allt online/i butik är så sjukt fint just nu 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   26 maj, 2019 / 18:48

   Ja man får hålla hårt i plånboken xD

 6. 26 maj, 2019 / 11:06

  Åhh! Har faktiskt inte ens börjat kolla på sommarmodet än, så tack! And agreed – så snyggt =) kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   26 maj, 2019 / 18:48

   Woot? Dags att kolla innan det är över 😀

 7. 26 maj, 2019 / 13:22

  Åhh så vackra klänningar!! Så sugen på att åka och shoppa asså haha :’D

 8. 27 maj, 2019 / 09:44

  Så snyggt! 😀

 9. 27 maj, 2019 / 10:20

  Så himla mycket fint!! Jag unnade mig en sån klänning som den gula (längst ner) fast i annan färg igår, så hoppas verkligen att den passar för älskar hur den ser ut i modellen! 😀

 10. 27 maj, 2019 / 16:01

  Supersnygga kläder! Önskar att jag hann använda fina kläder, men de tillfällena blir så sällan haha! 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.