6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Så underbart att man äntligen kan gå i klänning

Nimp Dress / Nutti Dress / Nutti Dress

Så underbart att man äntligen kan gå i klänning! Jag håller dock på att svettas ihjäl under mina hundpromenader. Idag var jag ute i 3 timmar och gick. Går inte att ha klänning när man arbetar med hundar. Men på fritiden är det så skönt att slänga på sig en klänning.

Lace Depp V Skater Dress / Cora SS Top / Cora SS Top

Jag är väldigt dålig på att hitta basplagg. Mest för att jag tycker det är så himla tråkigt. Men dessa topparna var riktigt söta. Dessutom går de att styla till allt. Byxor i alla dess färger och kjolar. Plagg som man får mycket användning för med andra ord.

Essential Frill Shirt / Phyllis Dress / Elucca Dress

Jag ÄLSKAR vitt! Tycker det är så himla fint, speciellt på sommaren när man är lite gyllenbrun. Vita klänningar går aldrig ur tiden utan de kommer alltid vara moderna och inne. Om man nu skulle bry sig om sånt. När jag handlar kläder så bryr jag mig inte om det är trendigt utan jag vill köpa kläder som jag vet att jag kommer vilja använda i flera år framöver.

Annie Playsuit / Soleima SL Dress / Annika Capsleeve Dress

Älskar att färger som grönt och gult har blivit allt mer populärt. Så fint verkligen, speciellt när de kommer i så många olika nyanser. Denna playsuiten är för söt. Sen har vi en jätte gullig vit klänning som jag inte hade tackat nej till. Och en röd klänning som verkligen lyser upp.

Share:

18 Comments

 1. 29 april, 2019 / 17:36

  Jag hade klänning i fredags, underbart! 😍

 2. 29 april, 2019 / 18:33

  Riktigt fina sommarplagg! Måste inhandla inför sommaren känner jag.. fast min garderob verkligen är överfull haha :’)

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:38

   Rensa, ut med det gamla och in med det nya 😉

 3. 29 april, 2019 / 20:26

  Det är snyggt med klänning 🙂

 4. 30 april, 2019 / 00:38

  Fin inspo! Lite kallt här än för klänning men längtar sååå mycket till att det ska funka att ha klänning 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:37

   Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 😉

 5. 30 april, 2019 / 09:32

  Så mycket fint! 🙂

 6. 30 april, 2019 / 11:33

  Woooow den ljusrosa till vänster på andra raden var såååå jag, måste nog beställa <3

 7. 30 april, 2019 / 14:06

  Längtar tills klänningsvädret kommer hit 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 11:05

   Håller tummarna för att de gör det snart 😀

 8. 30 april, 2019 / 15:51

  Har varit inne i garderoben idag och plockat fram de första sommarklänningarna.

 9. Julia
  1 maj, 2019 / 10:52

  Kanske en lite privat fråga, men upplever du ”chub rub”, dvs skav vid låren när du går barbent? Jag får det direkt, efter typ 15 steg och det är så irriterande. Jag vet inte vad jag ska göra åt det! Har du några tips?

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 10:59

   Jag upplever att det gör jävligt ont xD Jag använder deo som jag rullar på insidan av låren och det fungerar grymt 😀 Har gjort så i många år. Vet att vissa använder puder men det har jag aldrig testat så vet inte hur de fungerar. Men testa med deo 😀 Lätt att ha med sig i väskan ifall man skulle behöva rulla på mer <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.