0   32
1   27
0   25
9   39
8   36
6   34
16   29
6   28

Så fina födelsedagspresenter


Inlägget är reklam för Åhlens.se och innehåller annonslänkar

Söndag morgon och en riktigt mysig sådan. Idag bad jag sambon ta ut Bonzo som stod och stirrade på mig 07:15. Igår hade jag mitt stora kalas för familjen men allt gick inte som planerat. Jag hade bokat bord för oss alla men när vi kommer dit så visar det sig att jag har bokat bord för deras brunch. En sak som jag inte klarar av är när saker inte går som jag har planerat. I 3 veckors tid hade jag sett framför mig hur allt skulle sett ut. Jag visste exakt vad jag ville beställa samt att när det är ens ”födelsedag” då vill man inte att något ska gå fel. Men som tur var så hade ingen annan varit där tidigare förutom jag och sambon så de visste inte vad de hade att förvänta sig. Personalen var lika underbar som alltid och maten var god.
Jag har fått så många fina presenter. Pengar vilket alltid uppskattas, presentkort på Blomsterlandet (förstå min lycka haha) och bio. Blombuketter och av min sambo så fick jag Mateus tallrikar. Alltså hur fina är dom inte? Jag har alltid älskat Mateus men de är ju inte de billigaste porslinet om vi säger så haha. Men än är inte födelsedagsveckan slut. Idag ska vi åka iväg och ha en super mysig dag tillsammans. Mamma är snäll och passar lilla Bonzo åt oss.
Share:

10 Comments

 1. 6 oktober, 2019 / 11:43

  Åh vad härligt att du fick så fina presenter och så mysigt du har haft det! <3 Kramis

 2. 6 oktober, 2019 / 13:56

  Åh vilka fina tallrikar! <3

 3. 7 oktober, 2019 / 10:29

  Mateus porslin är verkligen så snyggt, särskilt tallrikarna. Har inte heller några pga den höga prislappen. Men en dag så!

 4. 8 oktober, 2019 / 09:57

  Så fina tallrikar 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.