17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Rosa är en färg som jag aldrig kommer tröttna på

Columbine Mesh Gown / Gerdo Dress / Nicoline Dress

Det bästa med våren förutom att naturen vaknar till liv och det blir både varmare och ljusare är klänningar. Ni vet vid detta laget hur mycket jag älskar klänningar. Och dessa är inget undantag. Rosa är en färg som jag aldrig kommer tröttna på och när man lägger till ett fint mönster eller små söta detaljer så kan det inte gå fel.

Sierra Belt Midi Dress / Sierra Belt Midi Dress / Robbie Top

Knappar är en trend som kom förra hösten men som även följer med i år också. Jag älskar trenden och tycker att det blir en så himla fin detalj i plaggen. Speciellt på klänningar för det ger en gammal feeling som jag älskar.

En annan trend som också blivit allt mer populär är maxiklänningar. När jag var yngre så skulle alla ha kortkort men nu är det mer poppis med längre kjolar/klänningar vilket jag gillar. Jag äger ingen långklänning (ni som är runt 162 cm som jag förstår varför) men jag hoppas kunna hitta en. Annars kan det ju inte vara så speciellt svårt att sy upp en. Men vissa långklänningar är så långa att de går över mitt huvud ungefär haha.

Robbie Top / Odette Dress / Annelise Dress

Lush Shake Dress / Celine Jumpsuit / Tammie Twist Set

Dessa sex är perfekta till vardags. Du har en vacker klänning med både färg och mönster. Jag hade stylat den med vackra smycken och nude färgade accessoarer. En playsuit som är perfekt om man ska ut med vännerna direkt efter jobbet för att ta lite drinkar. Två otroligt söta set som finns i två olika färger, vitt och rosa. Älskar ryggen på dessa! Sen två basic tröjor som är perfekta för vardagen. Knapparna gör att en typiska vita tröjan blir lite roligare.

Tammie Twist Set / Ginger Shirt / Vega Button Top

Share:

24 Comments

 1. 26 mars, 2019 / 16:15

  Åh så mycket snygga plagg! Vad shoppingsugen jag blev nu! 😍

 2. 26 mars, 2019 / 17:16

  Du anar inte vilken längtan efter vår och sommar jag fick nu av att se det här! Som sagt älskar jag när du tipsar om kläder och blir alltid shoppingsugen 😀 Skulle inte tacka nej till att ha dig som stylist, för är sämst på att hitta något som passar till mig! xD

 3. 26 mars, 2019 / 19:20

  Rosa kommer nog för evigt att vara en av mina favoritfärger! 😀 Kram

 4. 26 mars, 2019 / 19:34

  Åh älskar klänning nr 3 och ”Tammie twist set” 😀

 5. 26 mars, 2019 / 20:37

  Såå mycket fint 🙂

 6. 27 mars, 2019 / 01:25

  Hade då definitivt inte tackat nej till att dom där flyttade in i min garderob nej! SÅ snygga!! Kram <3

 7. 27 mars, 2019 / 08:20

  Så mycket fint 😀

 8. 27 mars, 2019 / 08:24

  Åh, jag älskar den där mintgröna långklänning, gud så fin den var! Är också kort (162,5 cm) 😉 så förstår precis vad du menar med hur det känns att försöka hitta långklänningar, de släpar liksom i marken 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   27 mars, 2019 / 12:07

   Haha jaa det är fan sjukt hur långa vissa klänningar är xD

 9. 27 mars, 2019 / 09:14

  Jag älskar rosa men passar tyvärr så otroligt dåligt i det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.