5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Nelly har startat en kampanj

Vinola S L Maxi L ayer Dress Za / Bronzing Shimmer Oil / Dreamy Embroidery Top / Everyday Essentials / Puffy Dance Dress

Nelly har startat en kampanj där ni får 20% rabatt på över 200 olika märken. Jag la faktiskt en beställning igår på två träningströjor. Dock tror jag att dom kommer vara allt för varma att ha nu i sommar. Men jag mer eller mindre bor i min Adidas tröja så jag ser det som en bra investering. Speciellt när de var på rea. Naturligtvis var tröjorna från Adidas. Tycker de gör så snygga tröjor. Ni hittar den svarta här och den vita här. Jag har varit riktigt dålig på att tipsa om kampanjer men det ska bli ändring på det.

Blazer Belt Dress / Soft Off Shoulder Blouse / Highlight & Contour PRO Palette / Sheer Frill Dress

För känner jag er läsare rätt så vill ni precis som jag spara pengar när ni shoppar. Det kan vara en svår balans det där. Jag kan säga att jag har en klump i magen då jag har spenderat väldigt mycket pengar de senaste. Men det är så typiskt mig. När jag ska spara då går jag all in och när jag börjar shoppa igen så går jag all in. Jag tror inte på saker som shoppingförbud men man ska naturligtvis aldrig spendera pengar som man inte har! Jag betalar alltid kontant vilket jag har påtalat flera gånger. Det spelar ingen roll om det är min nya telefon eller ett par lösögonfransar. Dessutom gör det att jag får grym koll på min ekonomi än om jag skulle köpa en massa på faktura.

Nelly har startat en kampanj

Pretty Wrapped Dress / Singoalla Short Dress / Make Up Setting Spray Matte Shine-Free Finish / Romantic Chiffon Top / Studio Perfect Photo-Loving Primer / Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark / Print Skater Dress

Den blå klänningen beställde jag hem tidigare i år och jag älskar den! Rekommenderar den verkligen till er som är sugna på den. Har även hört väldigt mycket bra om Ida Wargs brun utan sol. Nu använder inte jag bus längre men den ska tydligen vara väldigt bra. Var naturligtvis tvungen att inkludera några blommiga plagg.

Dela

10 Kommentarer

 1. 4 juni, 2019 / 17:52

  Har faktiskt tänkt att jag ska passa på att beställa något från Nelly nu när det är rabatt, perfekt att passa på! 😀

 2. 4 juni, 2019 / 18:31

  Åh den där glitter oljan har jag vart sugen på ett tag 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juni, 2019 / 07:51

   Den ser så fin ut och till ett väldigt bra pris 😀

 3. 4 juni, 2019 / 20:39

  Ja, väldigt svårt att hitta den där balansen mellan att spara och shoppa, haha! ^^ Den gyllene medelvägen är nog det bästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.