2   23
0   19
2   20
3   24
4   24
0   26
8   27
0   18

Min sminkrutin 2019

Make up Store – Cover all mix concealer (Nedsatt pris just nu)
Estree Lauder – Dubble wear stay in place makeup fondation (Nedsatt pris just nu)
Kat Von D – Lock-it Powder
Pixi by Petra – Contour
Carli Bybel Palette – Highlighter (Slutsåld)
Too Faced – Perfect flush blush
Pixi by Petra – Ögonbryn
Caia Cosmetics Bibbz singnature eye palette – Ögonskuggor
Yves Rocher – Kajal
Loreal – Perfect Slim eyeliner (Nedsatt pris just nu)
Loreal – Paradise mascara (Nedsatt pris just nu)
Ardell 105 – Lösögonfransar (Nedsatt pris just nu)

Min sminkrutin 2019

Jag vet ärligt talat inte om man gör sminkvideos längre på youtube? Det känns inte som det men jag tänkte att det kunde vara kul för er att se hur jag sminkar mig. Följer ni mina vloggar så vet ni att jag är allt eller inget. Antingen så sminkar jag mig eller så struntar jag helt enkelt i det. Att visa sig osminkad är något som jag tycker är väldigt viktigt. Vi ska inte behöva känna ett behov av att vi måste sminka oss för att känna oss fina. Det är viktigt att man känner sig fin oavsett om man är sminkad eller inte.

När jag var yngre så tyckte jag det var jobbigt att visa mig utan smink. Speciellt eftersom att min hy är så ojämn och jag ofta fick finnar. Men idag så kunde jag inte bry mig mindre. Och jag hoppas att jag genom att visa att jag inte bryr mig kan påverka andra. Det är absolut inget fel i att vilja sminka sig varje dag. Man ska alltid göra det som känns bäst för en själv.

Share:

14 Comments

 1. 30 april, 2019 / 09:44

  Om mina ögonbryn hade varit synliga så skulle jag varit osminkad oftare. Fast jag kanske borde bli lite modigare ändå! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 11:07

   Du är minst lika fin osminkad som med smink 😀

 2. 30 april, 2019 / 10:18

  Jag sminkar mig nästan aldrig när jag är ledig, och mitt vardagssmink består av mascara, kajal och ögonbrynspenna. Att min hud är lite flammig orkar jag inte bry mig om och jag gillar verkligen att du är osminkad i dina videos för det är som du säger viktigt! Kram och hoppas du får en trevlig valborg!

 3. 30 april, 2019 / 10:21

  YAAAAY! Fullkomligt älskar ditt smink! Du är helt otroligt duktig på att sminka dig efter hur det passar just dig. Så TACK för att du delar med dig. Här skall hem och övas, hihi! kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 11:06

   Åhh vilka fina ord du ger mig, tack 😀

 4. 30 april, 2019 / 11:55

  Så snyggt du sminkar dig, så duktig!! 😀 Och tycker också det är viktigt att man ska kunna visa sig osminkad. Jag sminkar mig väldigt sällan, om jag ska ut på fest eller ut och äta typ haha, men det är ju för att jag har fransförlängning. Mascaran tyckte jag alltid var det viktigaste då jag har så ljusa fransar, såg knappt levande ut ju haha 😉

  sv: Ja det är verkligen superroligt!! Ja precis haha, det var typ en ”trend” då att redigera ljusa och rosa bilder haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 11:06

   Ja man ska vara trygg i sig själv. Det är ju inte direkt så att någon på stan bryr sig ifall man är sminkad eller inte. Och gör dom det så är det deras problem 😉

 5. 30 april, 2019 / 14:48

  Älskar att du delar med dig av din sminkrutin! 😀

 6. 30 april, 2019 / 16:07

  Jag tycker det är kul med sminkvideos för jag är inte så duktig på smink så det är kul med inspo och tips☺!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.