6   30
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Min galna Lördag

Sambons larm ringde klockan 07:00 idag av någon dum anledning. Han somnar naturligtvis om men tror ni att jag kan somna om? Nej klart jag inte kan. Har precis kommit in från morgonpromenaden med vovvarna och tänkte berätta om gårdagen för er.

Vid 10:00 igår så åkte vi iväg för att fotografera en outfit. Vi fick även sällskap av några super tama ankor som kom fram till oss. De finns videos på min instastories ifall ni vill hinna se dom. När vi var klara så åkte vi ut till den nya växtbutiken som har öppnat vid Junkyard. Löfgrens hem och trädgård. Super fin butik och vilket utbud de hade! Naturligtvis lämnade jag inte butiken tomhänt. Ni får hålla koll på mitt växtkonto så dyker det upp en bild inom kort. Jag presenterade mig även för ägaren då jag så himla gärna vill jobba med växter. Det har varit en dröm i många år så jag kände att jag inte hade något att förlora. Efter det åkte vi till Systemet för att köpa Chardonnay till kvällen. In på Maxi en snabbis och sen bort till mamma för att hämta Ronja.

Storstäda ett garage som inte har blivit städat på 40 år…

Sen spenderade vi 5-6 timmar ute i Öresjö hos min sambos farmor och farfar med att rensa deras garage. Dom har bott där i 40 år och ALDRIG rensat… Jag har nog aldrig sett en så stor samling av papperskassar. Det måste ha varit minst 50 st om inte ännu mer. Det tog som sagt hela dagen men jag är sjukt imponerad över att vi hann med allt på en dag. Det är en sida kvar av garaget men nu får i alla fall båda bilarna plats. När vi var klara och tog en fika så försvann Ronja. Öresjö är ett stort skogsområde för er som aldrig varit där. Vi har alltså hundarna lösa och det har aldrig varit något problem med Bonzo och Melker men Ronja heter inte Ronja för inte. (Döpt efter Ronja Rövardotter). Vi börjar ropa och då brukar hon komma inom kort men denna gången kom hon inte. Det slutar med att vi alla är ute och letar efter henne. Min sambo går långt in i skogen. Jag går åt ett annat håll medans resten går åt andra håll. Jag skulle gissa på att hon var borta i 30 minuter innan de ropade att de hade hittat henne. Vet ni vad hon hade gjort? Hon hade gått och BADAT i sjön! Hon tycker inte ens om att bada. Sjön ligger ca 200-300 meter ifrån huset så hon hade ändå tagit sig en bra bit. Som tur var så kom hon tillbaka och när mamma fick reda på detta så skrattade hon bara. Det var i alla fall sista gången som hon får vara lös där ute.

Höjdpunkten på veckan

När vi äntligen kom hem så dukade jag upp veckans höjdpunkt. Vi har väntat hela veckan på detta. Vi hade köpt en massa goda ostar, kex, havskräftor och så vin. Kan säga att vinerna var ingen hit alls. And a funny story. Det ena vinet hade kork. Bara det säger så mycket om mina alkoholvanor när jag inte ens tänkte på att viner har kork som man måste skruva upp. Så jag börjar knacka på hos mina grannar för att se ifall de har en vinöppnare och som tur var så lyckades vi få tag på en tillslut. Dock smakade vinet skit så kunde lika gärna ha låtit korken sitta kvar. Alkohol är verkligen inte min grej. Kan erkänna att jag även hade ett glas juice som jag varvade med haha. Men ostarna och allt det andra var så himla gott och vi såg även X-MEN Dark Phoenix. Jag tyckte den var bra, är faktiskt förvånad över att den har fått så mycket hat. Personligen så hatar jag de nya X-MEN filmerna. Där har de verkligen misslyckats totalt. Och vad är X-MEN utan Hugh Jackman som Wolverine? Det kommer inte bli lätt för personen som kommer efter att flytta hans skor that´s fer sure.

Share:

16 Comments

 1. 1 september, 2019 / 10:13

  Åh vad gott det ser ut 😀 <3

 2. 1 september, 2019 / 10:56

  Vilken galen historia haha, skönt att den fick ett bra slut! 😀 Och så gott med ostar, det vill jag äta snart! 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2019 / 11:08

   Vi köpte en massa olika och det var inte så dyrt som jag trodde att det skulle vara 😛

 3. 1 september, 2019 / 11:52

  Vad roligt att Ronja tog ett bad och vilken härlig dag du hade! <3 Kramis

 4. 1 september, 2019 / 14:04

  Åhh det där ser ju ut som drömmen, såå gott!! Men vilken tur att ni hittade Ronja! Att hon hade sprungit ner och badat haha men söte, men skönt att det var bra med henne 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2019 / 11:07

   HAHAHA ja i början var jag inte orolig men när de hade gått så lång tid så kommer paniken. Började se framför mig hur vi var tvungna att efterlysa henne osv men som tur hittade hon tillbaka den lilla dumma vovven xD

 5. 1 september, 2019 / 18:47

  Den paniken när de inte kommer när man ropar :’D Haha men underligt att hon badade även om hon inte gjort det innan?!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2019 / 11:06

   Hon har badat innan men hon tycker inte om det speciellt mycket så därför var det så weird att hon hade gått till sjön helt själv och badat xD

 6. 1 september, 2019 / 18:51

  Synd på vinet men det andra såg väldigt gott ut! Måste se filmen genast känner jag!

 7. 1 september, 2019 / 19:47

  oj vad mycket ni hann, så gott det ser ut, älskar ostbricka 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2019 / 11:04

   Älskar produktiva dagar 😀 Ja ostbrickor är verkligen underskattade 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.