14   35
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

De 5 viktigaste plaggen/accessorarerna att ha i din höstgarderob

Hösten är precis runt hörnet för oss och många är nog sugna på att börja shoppa höstkläder. Enligt mig så finns det inget bättre än just höstmodet. Det kommer alltid in så mycket fint. Som ni vet så har jag en röd tråd i min garderob och det är att allt ska användas och det ska fungera år efter år. Därför tänkte jag dela med mig av de 5 viktigaste plaggen/accessorarerna att ha i din höstgarderob.

Stickade Tröjor

Vit / Svart / Brun

Svart / Vit / Gul

Vit / Svart / Grå

Det absolut viktigaste i en höstgarderob är naturligtvis den stickade tröjan. Som ni vet är jag smått besatt av stickade tröjor men det finns inget snyggare och mer bekvämt plagg att ha på sig. Sen att de kommer i så många olika färger, mönster och designs gör att samlingen alltid växer sig större.

Kappa

Jdynew / Eden / Objilina / Yaschadro

Till skillnad från jackor så ger kappor ett betydligt mer professionellt intryck. Kappor kommer aldrig att gå ur tiden. Det är ett plagg som varje år kommer tillbaka och därför är det ett av de viktigaste plaggen som du kan ha i din garderob. Sen att de kommer i så många olika designs och färger gör att du kan köpa en för olika tillfällen.

Jeans

Distressed Mom Jeans / High Rise Flare Jeans / Raw Hem Straight Leg Jeans / Skinny High Waist Destroyed Jeans 

Även om jag själv inte använder jeans så är det ett plagg som jag anser ska finnas i en höstgarderob. Och ni behöver inte vara oroliga för det finns jeans i min garderob också haha. Det finns så otroligt många olika modeller och färger att välja bland. Jag är säker på att om jag verkligen hade letat så hade jag kanske hittat ett par jeans som funkar för min kropp men viljan finns inte riktigt där. Leggings är för bekvämt.

Boots

Chelsea Lined Boot / Biaella / Goldie Bootie / Mid Heel Ankle Boot /

Ett par snygga boots är ett måste att ha under hösten. Idag finns det så många olika varianter. Högklack till lågklack, spetsig tå, rund tå. En mängd olika färger och material. Svart är alltid ett säkert kort då vi tyvärr inte alltid har det bästa vädret under hösten samt att det matchar med precis allt.

Väska

Polished Pebble / The Editor / Travel Bag / Perfect Shopper

En stor väska är ett måste under hösten. Någon som har fungerat över varför vi ofta använder mindre väskor på sommaren och större under hösten/vintern? Min teori är att under sommaren har vi mindre kläder och därmed behöver vi ingen stor väska att tex lägga halsduk, vantar och andra större saker som tar plats. Sen när man arbetar/studerar så tenderar det att man behöver ha med sig mer saker vilket gör en stor väska mer praktisk.
Dela

6 Kommentarer

 1. 31 augusti, 2019 / 21:25

  Så bra viktiga plagg/accessoarer att ha!! Måste hitta mig en ny stickad tröja i år, min garderob innehåller för tillfället typ bara en…… 😉

 2. 1 september, 2019 / 18:52

  Vill ha allt stickat haha

 3. 2 september, 2019 / 07:13

  Älskar höstgarderoben? Man har ju lite för mycket stickade tröjor😂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2019 / 11:04

   Kan man verkligen ha för mycket? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.