17   42
2   31
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Igår var en fullspäckad dag

Igår var en fullspäckad dag så därför blev det ingen uppdatering. Det är inte lätt att uppdatera bloggen två gånger om dagen, publicera tre youtube videos i veckan samt vlogga varje dag. Och sen ha fyra instagram konton + en facebook sida som ska uppdateras. Och samtidigt ha fyra hundar som ska ha sina promenader. Är dock otroligt tacksam över att ni är så förstående för det är ni verkligen.

Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare och inte så fullspäckad.

Idag öser regnet ner och tråkigt nog så ska alla hundarna ut nu på morgonen. Varken jag eller hundarna uppskattar när det regnar så här mycket. Det ska bli finare väder senare idag men det hjälper inte så mycket nu. Igår lyckades jag äntligen på bank-id på min nya telefon så vi ska åka till min mamma sen när hon har slutat jobbet och ge henne min gamla telefon som hon har köpt. Min sambo ska försöka lära henne allt. Jag har inget tålamod så för att undvika frustration är det bättre att han lär ut haha. Efter det ska vi åka och handla mat inför veckan. Och senare ikväll ska vi se Aladdin! Tanken var att jag skulle se den tillsammans med min bestie men som ni vet jobbar hon natt och det är svårt att få ihop tiderna. Sambon är inte jätte pepp men en av hans vänner hade fått se den med sin flickvän och tyckt att den var bra så det vann honom över.

När kommer sommaren?

Idag är det ändå 1 Juni och endast 14 grader ut? Jag går fortfarande runt i min vinterjacka! Nu får sommaren faktiskt ta och komma så att jag kan få gå runt i klänning varje dag. Vill även kunna fotografera utan att frysa ihjäl. När vi fotograferade dessa bilderna så blåste det storm och var 12 grader ute. Sambon stod fullt på klädd med jacka och klagade på att han frös… Like really? Vad tror du inte jag gjorde! Men vad gör man inte för bloggen haha.

Senaste vloggen / Snyggaste kläderna

Share:

18 Comments

 1. 1 juni, 2019 / 12:04

  Jag längtar också efter den riktiga sommaren!!

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juni, 2019 / 12:33

   Ja nu får den allt ta och sätta fart 🙁

 2. 1 juni, 2019 / 13:39

  Vad skönt att du har fått igång id-banken på telefonen och jag vill också ha sommar nu! <3 Kramis

 3. 1 juni, 2019 / 14:53

  Jag ska också se Aladdin ikväll, så pepp 😀
  Aa håller med, känns som höst ute, sååå tråkigt :,(

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2019 / 16:53

   Hoppas att du tyckte den var lika bra som jag 😀

 4. 1 juni, 2019 / 20:00

  hoppas du får en lugn vecka nästa vecka. Å sommar kom nuuuu!!

 5. 2 juni, 2019 / 06:34

  Oj jösses!! 4 insta-konton? Varför? =) Och heja dig som kämpar på som du gör – så himla grym ju! STOR KRAM hjärtat <3

 6. 2 juni, 2019 / 11:18

  Super fina bilder på dig, wow!! Ah, jag förstår heltklart att det kan bli fullt upp och att bloggen får lida. Och vad kul att gå och se Aladdin, skulle också vilja se den! 😀 KRAM! <3

 7. 2 juni, 2019 / 11:27

  hoppas sommaren kommer till torsdag för då ska jag och min mentorsklass till Liseberg, då vill vi inte ha regn…:)

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2019 / 16:51

   På Torsdag ska det ju bli värsta ovädret så ni lär ju inte få speciellt roligt :/

 8. 2 juni, 2019 / 15:05

  Jag är verkligen så impad över hur många bollar du har i luften och hur fint du hanterar det! En annan får ju inte ens tid att jobba som anställd samtidigt som jag ska blogga, haha 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.