17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Hos Byggel.se får du ett brett och komplett sortiment av elprodukter


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Byggel.se


Något som jag är väldigt noggrann med här hemma det är att alltid stänga av strömmen eller dra ur kontakterna när saker inte används. En av de bästa uppfinningarna som har gjorts är strömbrytaren på en förlängningssladd. Vi köpte nya nu senast när vi var och handlade. Det gör det så himla smidigt när man ska gå och lägga sig. Bara klicka ner knappen så stängs allt av.

Största anledningen till varför jag tycker det är viktigt att stänga av elen när saker inte används är för att värna om miljön. Detta är ett upprepande mönster hos mig som ni kanske har märkt. Förr hade jag alltid på tv:n i bakgrunden. Nu sitter jag här hemma i en nästan nersläckt lägenhet och inget bakgrundsljud. På samma sätt som det är dumt att slösa på vatten så är det lika onödigt att slösa på vår el. Är ni lika dana som mig? Att ni alltid stänger av förlängningssladdarna eller drar ur kontakterna?

Hos Byggel.se får du ett brett och komplett sortiment av elprodukter och elmaterial till mycket låga priser.

El är en av de delarna i en renovering som man inte får pilla med själv.  Om man inte har den utbildningen som krävs. Byggel har ett stort sortiment med allt från strömbrytare, belysning, värme- och ventilationslösningar. Installationsmaterial och mycket mer relaterat till el. Ett fult vägguttag kan verkligen förstöra inredningen i ens hem. Nu bor jag i en hyresrätt där jag inte har speciellt mycket att säga till om. Men hade jag haft en bostadsrätt så hade jag garanterat velat ha så diskreta vägguttag som möjligt. Och med tanke på hur stort Byggels sortiment är när det kommer till vägguttag. Så är jag säker på att jag hade funnit ett som fallit mig i smaken och som haft ett väldigt bra pris.

Share:

8 Comments

 1. 11 december, 2018 / 19:12

  Håller med dig om att det är viktigt att värna om miljön 🙂

 2. 12 december, 2018 / 08:58

  Samma här, försöker inte ha tänt i rum där jag inte är eller ha igång elektriska prylar som jag inte använder för tillfället osv! 🙂

 3. 12 december, 2018 / 09:16

  Superviktigt att dra ur sladdarna!!

 4. 12 december, 2018 / 11:10

  Men wow vilken fin bild på dig!<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.