17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Första veckan med de nya hundarna har snart passerat

När jag ser dessa bilderna så saknar jag faktiskt snön. Dock underlättar det enormt mycket nu när jag har fyra hundar att ta ut, att den inte ligger kvar. Första veckan med de nya hundarna har snart passerat. Och jag kan inte säga annat än att jag älskar mitt jobb. Igår var jag ute och gick i 2 timmar. Först en promenad med Bonzo, lämna honom och hämta med mig Ronja för att lämna henne hos mamma och sen gå bort till Cleo och Thelma. Naturligtvis blir jag trött av de långa promenaderna. Men det finns inget bättre än att komma till jobbet och mötas av de sötaste små ansiktena ni kan tänka er. Alla är så glada och gosiga.
Det har gått bra att få ihop veckans schema. Men trots att jag har haft hundarna samt två samarbeten så har det varit en jobbig vecka. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag har inte riktigt känt mig som mig själv. Jag valde dock igår att unna mig lite shopping. Med alla problem som jag har haft med att beställa träningskläder så la jag en stor beställning hos Nelly. Nu kan jag bara hoppas att paketet kommer fram haha. Köpte även den finaste sommarklänningen från Free People. Helt galet att i USA så kostar kläderna från Free People vad de kostar på rean hos Asos och Zalando. Även om jag skulle få moms på min beställning så kommer den fortfarande vara billigare att beställa från USA. Och nu när England går ur EU så lär man behöva betala både moms och tull på sina beställningar från Asos. Suck!
Men jag kanske borde se det positivt. Detta året ska jag verkligen fokusera på att spara och investera mina pengar på börsen och i mina olika sparkonton. Naturligtvis är det bra att unna sig men jag vill ha ett sparande som får mig att känna mig trygg. Och när jag väl börjar spara då går det fort som min bestie brukar säga. Jag ska ta och göra en video till min youtube kanal där jag berättar hur jag började investera pengar på börsen och hur lätt det faktiskt är.
Share:

30 Comments

 1. 23 februari, 2019 / 10:23

  Vad kul att du unnade dig med shopping och ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 23 februari, 2019 / 10:31

  Snö kan verkligen vara fint när man tar kort, så förstår saknaden! Free People var något nytt faktiskt, inte hört det sen innan 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:41

   Free People är världens bästa klädmärke <3

 3. 23 februari, 2019 / 10:36

  Men åh! Det gjorde du verkligen så rätt i att unna dig! Ser så fram emot att se vad du beställde =) KRAM finaste <3

 4. 23 februari, 2019 / 10:56

  Så himla segt att det antagligen kommer bli moms på alla sidor man beställer från från England 🙁 Jag beställer hur mycket som helst därifrån 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:41

   Ja det suger verkligen 🙁 Allt fastnar ju inte i tullen men oftast är de populära hemsidor så Asos paketen kommer garanterat att fastna 🙁

 5. 23 februari, 2019 / 11:26

  Härligt med lite shopping! Känns skönt att gå in i mars nu förhoppiningsvis med lite vår och ljus 😍

 6. 23 februari, 2019 / 14:53

  Otroligt fina bilder! Funderade ett tag på att starta eget inom dogwalking, men blev aldrig riktigt av, så superkul att få följa dig i ditt arbete 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:39

   Det är så roligt! Men jag vet faktiskt inte om det skulle fungera att ha det som heltidsjobb om man inte är fler personer. De flesta hundar ska ju ut exakt samma tid och sen tycker jag det är viktigt att varje hund får en ordentlig promenad. Men vill man ha det som jobb vid sidan om så kör bara 😀

 7. 23 februari, 2019 / 15:48

  Hoppas kläderna från Nelly kommer passa 😀

 8. 23 februari, 2019 / 17:44

  Hoppas att du har en skön helg nu när veckan varit lite tuffare <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:36

   Jadå den har varit avkopplande 😀

 9. 23 februari, 2019 / 17:56

  Hoppas du kan njuta lite efter en hård vecka 🙂 och bilderna är ju superfina även om jag vill ha bort snön 😉

 10. 23 februari, 2019 / 18:31

  Åh vad skönt att det har gått bra med de nya hundarna och låter härligt att få vara ute och gå i friska luften 🙂 Men mindre kul med att du inte känt dig som dig själv, hoppas det vänder vännen. :*

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:35

   Hundarna får en verkligen att må så mycket bättre 😀 Jag tror det är bristen på solljus som spökar just nu :/

 11. 23 februari, 2019 / 19:42

  oj 4 hundar! så mysigt <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:34

   Förhoppningsvis så blir det 5 i Mars 😀

 12. 23 februari, 2019 / 21:00

  Såå magiska foton!!!

 13. 24 februari, 2019 / 06:15

  Vilka härliga snöiga bilder. Jag kan också sakna snön lite även om det är skönt att slippa. Den lilla snön som kom tillbaka i torsdags har smät bort under gårdagen. Kul att ha beställt lite nytt. Jag fick hem en beställning häromdagen med våriga kläder. Längtar efter att få använda dom! Vad roligt det nya jobbet låter med att hundarna. 🙂 Önskar dig en härlig söndag och att du får känna dig som dig själv nu.

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:34

   Ja nu vill vi lämna vintern bakom oss och välkomna våren 😀 Tack detsamma :*

 14. 24 februari, 2019 / 11:01

  Härligt med shopping.. älskr dessa bilder!

 15. 24 februari, 2019 / 22:13

  Instämmer att man faktiskt saknar snön till viss del, dock är det mer praktiskt om jag kan börja cykla och så igen Fina bilder

  • dixiwonderland
   Författare
   25 februari, 2019 / 08:03

   Nu när jag har så många hundar så vill jag inte ha tillbaka snön men fint är det 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.