6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Fick kontakta FirstVet i Fredags


Inlägget är reklam för Firstvet.se och innehåller annonslänkar

Förra Måndagen åt jag en super god lunch med bestie på Hamnmagasinet

Bara 2 veckor kvar till julafton. December har gått så himla fort och så även helgen då jag endast var ledig igår. Jobbade tre kvällar förra veckan men jag trivs bra med det. Har alltid tyckt om att jobba kväll. Men eftersom att bristen på ljus är så påtaglig så blir det också enklare att arbeta med mina sociala medier under dagen när vi har det lilla ljuset som vi har. Samt att jag får spendera mer tid med Bonzo. I Fredags fick jag ringa FirstVet då Bonzos högra öga inte öppnade sig som vanligt. Vi var rädda att han skulle ha en ögoninflammation. Veterinären sa att vi skulle köpa koksalt och skölja ögat med och det hjälpte. Dock tog det två dagar innan ögat var som vanligt igen på honom.

Det var första gången som jag använde Firstvet och jag måste säga att jag är väldigt positiv. Ingen av veterinärerna som vi brukar åka till hade telefontid när detta hände. Och att åka till veterinären under helgen är något som man vill undvika då kostnaderna är extremt höga. Vi skulle naturligtvis åka in med honom om det var akut men detta var inte akut men samtidigt ville jag tala med en veterinär för att veta till 100% vad vi skulle göra. Hos FirstVet är de 200 första samtalen gratis om man har sitt djur försäkrat hos någon av deras samarbetspartners. Veterinären som jag fick tala med var väldigt hjälpsam och kom med bra råd. Då Bonzo verkligen hatar att åka till veterinären så är detta ett så himla bra alternativ. Det skrivs även en journal som sedan finns på ens konto som man kan ta del av.

Nu hoppas jag att denna veckan går riktigt fort för på Lördag åker vi ner till Göteborg för att bo på Upper House! Det är vår julklapp till varandra. Vi ska gå på Liseberg, äta god mat, gå på spa och bara ha det super mysigt. Jag är så glad över att jag hela tiden ser till att ha något att se fram emot. När man arbetar så mycket som jag gör nu under December så behöver man ljusglimtar som livar upp vardagen. Det behöver naturligtvis inte vara såna stora saker som hotellövernattning. Men som förra veckan då åt jag ute med båda mina Annisar och det fick mig att må så bra.

Share:

2 Comments

  1. 9 december, 2019 / 13:43

    Ingen dum Julklapp! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.