0   22
11   30
2   29
0   26
0   25
0   30
0   33
4   40

BLACK FRIDAY 2018


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Nelly har en ny kampanj varje timma
Klicka här för att komma till kampanjen

Nakd 40% rabatt på alla jackor

Nelly 20% rabatt på allt

Bikbok 30% rabatt på allt

Gina Tricot 30% rabatt på ett helt köp

Ivyrevel 40% rabatt på allt
Kod BW40

Lyko 3 för 2 på nästan allt

Nakd 30% rabatt på allt
Kod BLACKWEEK

Sephora 20% rabatt på alla beställningar

Smartphoto erbjuder upp till 60% rabatt

Yves Rocher få mer rabatt desto mer du handlar för

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra Black Friday. Själv har jag spenderat så mycket pengar att jag faktiskt får ont i magen. Ni kommer förstå allt när jag publicerar min Black Friday Haul. Förhoppningsvis kommer den upp redan nu på Torsdag om allt hinner hem i tid. Det är mycket prat om ifall såna här dagar är bra då man konsumerar. Men vi måste konsumera för att ekonomin ska gå runt.

Jag uppmanar aldrig någon att handla endast för sakens skull. Allt det som jag köpte idag är saker som jag har sparat för att kunna köpa denna veckan med alla rabatterna. Jag har inte gjort ett enda impulsköp. Som vuxen borde alla ha sunt förnuft och endast köpa det som man behöver och inte bli helt cray cray bara för att det är kampanjer. Jag är riktigt nöjd med det som jag har köpt och nu längtar jag till nästa vecka.

 

Share:

2 Comments

 1. 24 november, 2018 / 12:06

  Så najs! ^^ Har dock inte handlat något på Black Friday!

  • dixiwonderland
   Författare
   25 november, 2018 / 12:16

   Tråkigt att du inte har hittat något :/ Jag fyndade väldigt mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.