79   60
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

BLACK WEEK | Torsdag | Imorgon smäller det


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Imorgon är det den stora dagen Black Friday. Mina förhoppningar är höga. Jag hoppas att hemsidorna verkligen kommer med riktigt bra erbjudanden men redan nu kan ni fynda ordentligt. Dagens favorit är Nelly som har 20% rabatt på hela hemsidan. Det gör mig glad för är det något man vill få rabatt på så är det de dyra märkena. Förr hade de aldrig rabatt på dom men nu börjar det lika något. Jag kommer lägga en rätt stor beställning hos Nelly nu för jag är rädd att det jag vill ha annars kommer sälja slut. Men som sagt imorgon är den stora dagen så jag hoppas att ni är redo.

Nya kampanjer för idag

20% rabatt på allt från Nelly. Detta gäller HELA HEMSIDAN så även dyra märken så som Michael Kors och By Malene Birger för att nämna några. Nu är det dags att shoppa ifall ni har sucktat efter något dyrare. Hos Lyko får ni 25% rabatt på smink. 75 kronor på utvalda stickade tröjor hos Gina Tricot.

Resterande kampanjer

30% rabatt hos NAKD med koden BLACKWEEK. Gina Tricot ger er 30% rabatt på utvalda trendfavoriter. Handla 2 produkter och få 30% rabatt eller handla 3 produkter och få 40% rabatt hos Yves Rocher. Jag beställde precis hem de sista julklapparna ifrån dom. Upp till 70% rabatt på utvalda varor hos Bikbok. Ivyrevel ger er 40% rabatt på precis allt. Använd koden BW40 i kassan. Lyxdesign har kampanj på utvalda märken. Som black card member får du 25% rabatt hos Sephora med koden BLACK25. Nästan 40% rabatt på allt hos Smartphoto.

Om jag gissar rätt så kommer vissa hemsidor ha erbjudanden varje timma vilket betyder att jag kommer uppdatera både bloggen och instastories varje timma. Detta för att ni ska få de bästa erbjudanden och inte missa något. Jag vet dock inte till 100% att det blir så men av erfarenhet så är jag rätt säker. Tänk på det imorgon att om ni ser ett erbjudande så handla direkt då de endast kommer vara aktiva i max 1 timma.

8 Kommentarer

 1. 22 november, 2018 / 17:28

  Imorgon kommer jag panikköpa julklappar och kamerautrustning åt mig själv! Är lite rädd faktiskt haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2018 / 09:59

   Haha hoppas du hittar en massa fint 😀

 2. 22 november, 2018 / 19:19

  Jag hoppas också på grymma erbjudanden imorgon! 😍

 3. 22 november, 2018 / 20:28

  Ja imorgon smäller det och jag är så taggad, både för egen del med min webshop och såklart för att få göra lite julklappsfynd själv! 🙂 Så bra att du tipsar om bra kampanjer! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2018 / 09:58

   Hoppas att du fick sålt en massa igår 😀

 4. 22 november, 2018 / 20:43

  Visa gärna vad du har köpt och du fyndar något 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2018 / 09:58

   Ohja det kommer en Black Friday haul 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.