2   18
0   15
4   27
0   21
2   20
3   25
4   24
0   26

20% rabatt på allt hos Nelly


Detta inlägget innehåller annonslänkar


Det är inte ofta som jag levererar tre blogginlägg på en och samma dag. Men det är Lucia och det ska naturligtvis firas. Som ni vet har jag lagt väldigt mycket tid på min Youtube kanal så därför kommer detta bonus inlägget.

Idag ger Nelly er hela 20% rabatt på allt!

Perfekt för er som är ute i sista minuten. Ni var flera som blev helt förälskade i polaroid kameran som jag nyligen bloggade om. Nu kan ni få den med 20% rabatt. Hur perfekt är inte det? Själv är jag mest sugen på att köpa fler ansiktsmasker. Jag vet att det var riktigt länge sedan som jag bloggade om kläder. Sanningen är den att jag har jätte svårt att hitta kläder som jag tycker om. Jag har inte handlat kläder sen Black Friday. Då köpte jag min nya kappa.

Jag hittar tyvärr inga kläder som intresserar mig. Men jag tänkte passa på att tipsa om lite andra saker. Bland annat dessa skorna. Hur snygga är dom inte? Jag älskar trenden med flerfärgade sneakers. Dessa svarta bootsen hade jag inte tackat nej till. Älskar den låga klacken. Tänk att man förr hade klackar på 13 cm? Nu föredrar jag låga klackar så att man kan gå runt i skorna i timmar.

Nelly har ett så himla stort utbud. Man kan verkligen hitta något för alla där. Denna klockan från Michael Kors är inte bara snygg utan att flera funktioner. Förutom att den visar tid så har den följande funktioner. Kompatibel med iPhone och Android telefoner.Notiser: SMS / epost / social media / appar / flera tidszoner / väckarklocka / kalender. Funktioner: hjärtmonitor / GPS / kontaktlös betalning / notiser / valbara urtavlor / musikkontroll / nummerpresentatör. Hur grymt är det inte att en klocka kan ha samma funktioner som en telefon?

Share:

8 Comments

 1. 13 december, 2018 / 20:23

  Härligt tips! 😍

 2. 13 december, 2018 / 23:46

  alltid bra med lite rea

 3. 14 december, 2018 / 07:47

  SÅ bra!! Har du nå bra tips på klänningar till julafton? Börjar få lite lätt panik över det… Kram fina <3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 december, 2018 / 11:44

   Jag ska ta och fixa ett sånt inlägg nu i helgen :*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.