10   37
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33

VLOGMAS | 1 December | Nu ska det julpyntas


Detta blogginlägget innehåller annonslänkar

 

Nu är det äntligen dags för min allra första Vlogmas. Jag kommer vlogga varje dag fram till julafton. Så den 25 December publiceras den sista videon i denna serien. Jag hoppas att ni är lika peppade inför detta som jag. I denna serien så kommer ni få följa mitt liv precis som vanligt. Men jag ska försöka att få in så mycket jultema som möjligt. Det kan vara allt ifrån när jag pyntar här hemma, lagar julmat, bakar eller slår in paket. Glöm inte att gilla videon ifall ni tycker om den och klicka gärna på följarknappen om ni inte redan följer min kanal.

Vaknade upp ur en mardröm idag. Hade hoppats på att få sova lite längre. Men vi har en fullspäckad dag så lika bra att gå upp tidigt. Det ska bli väldigt roligt att se vad ni tycker om vloggen. Blev så himla glad över att jag lyckades få ihop så mycket material på en dag. Nu ska jag sätta mig och dricka te framför en bra vlogg.

Då jag har försvunnit in i Grimm så ligger jag efter i så mycket. Missade sista avsnittet av Wahlgrens Värld. Jag har inte kollat på tv på över en vecka. Igår försökte jag se ikapp alla youtube filmerna som jag ligger efter med men hann inte ens klart. Är så säsong 5 av Grimm vilket betyder att jag såg 4 säsonger på 1 vecka haha. #GetALife. Men det bästa jag vet är att mata serier.

 

Dagens lucka 2 December

Nelly – 30% rabatt på allt rött
Nakd – 20% rabatt på festkläder
Lyko – 40% rabatt på Sebastian
Yves Rocher – Quelques Notes d’Amour 30 ml
Dela

10 Kommentarer

 1. 2 december, 2018 / 10:18

  Kul med en vlogg<3

 2. 2 december, 2018 / 13:51

  Vad kul att du ska göra videos varje dag och vilka bra tips! 😀 Kramis

 3. 2 december, 2018 / 15:28

  Men wow vad roligt! 😀 Så fint det blev med pyntandet och vad mysigt med julmarknad ! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2018 / 19:23

   Ja det var en riktigt lyckad dag 😀

 4. 2 december, 2018 / 19:10

  Så mysigt och fint med massa julpynt 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.