3   21
3   32
7   29
4   31
3   33
12   39
0   26
3   38

Visste du att samma parfym kan dofta olika på person till person

Parfymer är något som har fångat mitt intresse den senaste tiden. Under de åren som jag rökt kändes det rätt onödigt att använda parfym eftersom att röklukten ändå tog över. Nu när jag är rökfri så är det som att en helt ny värld har öppnat sig. Det finns så enormt många olika dofter att välja bland. Jag har fortfarande inte hittat min doft men jag tycker det är riktigt roligt att testa nya dofter.

Visste du att samma parfym kan dofta olika på person till person. Samma parfym kan till och med dofta annorlunda på dig själv beroende på vart du befinner dig i ditt liv.

“Allas hud har en egen kemisk sammansättning, och den beror på dna, hormoner och livsstil. Sammansättningen påverkar hur en parfym binder sig till huden och när den avdunstar. ”
/ Linda Landenberg

Visst är det intressant? Detta är något som jag nyligen har lärt mig och jag tycker det är så fascinerande. Jag märker också att jag gärna byter dofter efter våra årstider. Under sommaren vill jag dofta sött och blommigt men på hösten vill jag inte ha något av det.
Hos Allectra finner du ett stort utbud på parfymer och kosmetik. Du hittar allt från Marc Jacobs, Victoria Secrets, Elizabeth Arden, Chanel och många fler. Även ett av mina favoritmärken Juicy Couture finns där. Roligt att se att de har ett så stort utbud när det kommer till märken men också parfymerna inom samma märke. Juicy Couture är perfekt för dig som älskar söta och somriga dofter. Sen har de också otroligt söta förpackningar. Och det är något som jag tycker är viktigt när det kommer till parfymer. Jag vill ha en snygg parfymflaska. Man ska vilja låta parfymen stå framme som dekoration. Har ni någon favorit parfym som ni vill tipsa om?
Dela

16 Kommentarer

 1. 21 februari, 2019 / 18:37

  Tycker att det är superspännande att parfymer luktar olika! Kram

 2. 21 februari, 2019 / 18:49

  Det lärde faktiskt min mamma mig när jag var liten 😀 hon tycker alltid att parfymer luktar godare på mig än på henne haha! 🙂 häftigt också att en parfym kan ändra doft ju mer den utvecklar sig under dagen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:37

   Man förstår varför parfymer kan vara så dyra med tanke på att det ligger så mycket arbete bakom dom 😛

 3. 21 februari, 2019 / 20:16

  Det visste jag inte, men egentligen är det ju rätt självklart när man tänker efter! 🙂 Jag håller med dig och doftar gärna olika beroende på årstid 🙂

 4. 21 februari, 2019 / 20:18

  Jag älskar Juicys parfymer och vad skönt att aldrig ha varit magsjuk! 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:30

   Ja de doftar så gott 😀 Har två här hemma 🙂

 5. 21 februari, 2019 / 22:09

  det visste jag faktiskt inte 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:30

   Verkar inte vara många som vet om det 😀

 6. 21 februari, 2019 / 22:24

  Det hade jag verkligen ingen aning om 😉 vilken häftig grej egentligen.

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:30

   Kul att du fick lära dig något nytt 😀

 7. 22 februari, 2019 / 08:54

  Nej vad facinerande!! hade jag verkligen ingen som helst aning om =) KRAM HJÄRTAT <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:30

   Kul att du kunde lära dig något nytt 😀

 8. 23 februari, 2019 / 11:20

  Åh det här hade jag ingen aning om! Tack för inlägget 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:40

   Kul att kunna lära sig något nytt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.