3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Vi har varit fullbokade varje dag

Söndag och snart är denna veckan över. Vi har varit fullbokade varje dag så jag ser verkligen fram emot nästa vecka. Jag har nog aldrig jobbat så mycket som jag gjort denna sommaren och det gör mig lite orolig inför hösten får då brukar jag ha tre gånger så mycket att göra. I veckan besökte vi min systers grav och lämnade blommor ♥ Vi ska snart åka till Ljungkile för att äta middag med Johans familj innan dom åker utomlands. Imorgon ska vi hjälpa min mamma med en sak och sen ska jag ut och äta middag med min bestie på Torsdag. Resterande dagar ska jag försöka att koppla av och inte jobba allt för mycket. Måste dock förbereda inför mitt samarbete som startar nu i Augusti. Hur har er vecka varit?

Sunday and soon this week is over. We have been fully booked every day so I really look forward to next week. I’ve probably never worked as much as I have this summer and it makes me a little worried about the fall, I usually have three times more to do. This week we visited my sisters gave and left flowers ♥ We will soon go to Ljungkile to have dinner with Johans family before they travel. Tomorrow we will help my mother with something and then I’ll have dinner with my bestie on Thursday. Remaining days I will try to relax and not work too much. But I need to shoot and plan for my collab that starts now in August. How have your week been?
Dela

2 Kommentarer

  1. 30 juli, 2017 / 18:22

    Jag har haft en fantastisk vecka! Fina bilder <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.