1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Vi firade Midsommar hemma hos Johans mormor igår

Vi firade Midsommar hemma hos Johans mormor igår. Även fast det regnade så hade vi det mysigt. Maten var helt fantastisk men jag hamnade i mitt livs värsta matkoma! Det var verkligen det värsta jag varit med om men jag har lärt mig min läxa. Måste äta frukost så jag inte slänger i mig allt så himla fort när jag är så hungrig. Roligt också att vi var så många som firade tillsammans.

Idag ska jag följa med Matilda till Sixten. Vi har planerat en fotografering. Det blåser dock så himla mycket ute men förhoppningsvis så ska det gå bra ändå. Vill fotografera så mycket jag bara kan med min Midsommarkrans innan den vissnar så då kan man inte låta vädret stoppa en. Men nu ska jag ställa mig och göra hamburgare till frukost. Är så himla hungrig och behöver få energi om jag ska orka med idag haha.


We celebrated Midsummer at Johans grandma yesterday. It started to rain (ofc what is a Midsummer without the rain) but it was cozy. The food was amazing but I got the worst food coma in my life. I have learned my lesson, eat breakfast so I don´t eat the food to fast. It was fun that we were so many people.

Today I´m gonna have a photoshoot with Matilda and Sixten. Sadly it´s a bit stormy but I hope that it wont be a problem for us. I want to shoot as many pictures as I can with my midsummer wreath before the flowers die.

12 Kommentarer

 1. 24 juni, 2017 / 11:59

  Men åh vad mysigt det låter och så fin krans du hade!! 😀 Glad midsommar!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juni, 2017 / 14:30

   Tusen tack och Glad Midsommar till dig också :*

 2. 24 juni, 2017 / 12:25

  Åh så fina bilder!

 3. 24 juni, 2017 / 13:10

  Sån mysig midsommar ni hade <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juni, 2017 / 14:29

   Ja det var verkligen en fantastisk dag måste jag säga 😀

 4. 24 juni, 2017 / 16:28

  Så fin du är och fin bild på Johans mormor, samt kul att fota idag då

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juni, 2017 / 10:47

   Det blev tyvärr ingen fotografering då det blåste för mycket så vi ska fotografera imorgon istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.