14   35
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Veckan börjar lida mot sitt slut

Veckan börjar lida mot sitt slut

Veckan börjar lida mot sitt slut och det har verkligen varit en händelserik sådan

Halv fem staplade hela familjen ut i morse. Vi ska samla in urinprov på Bonzo i tre dagar nu då vi ska tillbaka till veterinären nu på Måndag för att ta nytt blodprov på honom. Hoppas verkligen att proverna visar på förbättring. Han har ätit medicin i en månads tid nu då han läcker protein. Är rädd att han ska ha gått ner mycket i vikt då han har blivit så himla kräsen sen vi började med medicinen. Vill inte ens tänka på hur mycket pengar vi har lagt på mat till honom det senaste. Det är inte speciellt enkelt att få en hund att äta när den inte får äta protein. Men nu det sista har det gått lite bättre så vi kämpar på.

Gör om lägenheten

Här om dagen tvättade jag sex maskiner med tvätten och sen tvättade jag av väggarna i badrummet. Har även rensat en hel del. Vi håller på och gör om i lägenheten. Det ska bli så kul att visa er allt när det är klart. Har naturligtvis filmat allt och videon kommer ut i början av nästa vecka! Lägenheten har verkligen fått sig ett stort lyft. Beställde även hem sushi från ett nytt ställe som heter Mr Sushi. Det var den godaste sushin som jag någonsin ätit! Men det var någon stark chilisås på och jag höll på att dö. Det slutar med att jag sitter och torkar av såsen med papper och dricker två stora glas med filmjölk för att överleva haha. Men kommer absolut att äta där igen. Lite dyrt men absolut värt det. Betydligt bättre än maten jag åt tidigare i veckan haha.

Veckan börjar lida mot sitt slut

Sambon har tagit tåget ner till Göteborg för att ta en after work med sina kollegor. Jag och Bonzo är ensamma ikväll men jag har fullt upp. Måste vattna alla mina växter. Brukar alltid göra det på morgonen men sov endast 4 timmar och 45 minuter så efter lunchen gick jag och la mig då jag mådde så illa på grund av så lite sömn. Sov i 2 timmar. Dreglade ner alla kuddarna och hela ansiktet haha. Så det blir min kvällssyssla att vattna alla växterna. Började även se den senaste säsongen av Gotham igår så jag kommer allt ha att göra. Hoppas att ni får en jätte fin helg.

Dela

1 kommentar

  1. 4 juli, 2020 / 11:44

    Skönt och tvätta undan mycket, det gjorde jag igår och kul att se omfixningen av lgh =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.