2   12
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

Växtträff i Göteborg


Inlägget innehåller reklamlänkar för Wexthuset.com

Växtträff i Göteborg

Epipremnum Aureum (Gullranka) | Phlebodium Aureum Davana (Hartassbräken)

Den 27 Augusti åkte jag iväg på ett galet äventyr tillsammans med min partner in crime Tina. Vi besökte tre växtbutiker och en växtträff nere i Göteborg. En av de roligaste dagarna ever! Och ja vi behöver göra en disclaimer här. Växtträffar är när man byter/köper växter av varandra. Man tar inte med sig sina favoritväxter och låter dom ”leka med varandra” haha.


Växtträff i Göteborg

Har ni möjlighet att gå på en växtträff så gör det!
Ni kommer inte ångra er


Detta var min andra växtträff och en sak är säker, det var inte min sista. Det är så himla roligt att få träffa och lära känna personer som har exakt samma intresse som en själv. Dessa personer förstår frustrationen när man har ett tripsangrepp, de förstår lyckan när man får tag i drömväxten och de förstår tiden det tar att ta hand om alla växterna. Jag har tack vare växterna hittat vänner för livet.

Naturligtvis så vloggade jag hela dagen lång. Se videon om ni inte har sett den.

Här hemma har jag haft ett ordentligt tripsutbrott men nu verkar jag ha allt under kontroll. Tyvärr så var jag tvungen att köpa Blue Raid för att få kontroll över det. Men då hade jag testat nyttodjur i två omgångar samt behandlat med Neemolja flera gånger om. Då inget av det fungerade så hade jag inte så mycket mer val. Men som sagt så verkar Blue Raid ha fungerat. Och på tal om produkter. Länkar tre av mina absoluta favoriter som alltid finns här hemma.

Formulex | Clonex Mist | Nemablom

Dela

4 Kommentarer

 1. 3 september, 2022 / 22:45

  Vilken spännande och smart grej!

 2. 5 september, 2022 / 07:51

  Nej men alltså åh, nu fick jag en bild i huvudet av en massa krukväxter sittandes i en sandlåda med hink och spade och vill att en växtträff ska vara exakt det 😉 Men lät i alla fall som att du hade det fantastiskt 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2022 / 09:18

   Hahaha men jag var tvungen att förklara för en vän till mig trodde att det var precis det en växtträff var 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.