12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Varit helt fantastisk

Vilken produktiv helg jag har haft. Vi har fotograferat så mycket material att det kommer räcka hela veckan lång. Jag har gått upp klockan sju både Lördag och Söndag för att jobba undan lite innan vi har gett oss ut och fotograferat. Tur att jag är en morgon person men det resulterar i att jag ofta går och lägger mig mellan tio och elva på kvällarna.
/
My weekend have been so productive. We photographed so much material that it will be enough all week long. I have been waking up at 7 am both Saturday and Sunday to work  a bit before we have gone out. Lucky I’m a morning person but it results in me going to bed at 10-11 pm.

Min helg förutom allt jobb har varit helt fantastisk. Det var länge sedan jag hade en helg där jag mådde så här bra. Att bara få vara med mina pojkar, min lilla familj. Vi har ätit frukost (de flesta skulle nog kalla det lunch med tanke på hur mycket klockan varit) ute hela helgen, tittat i butiker och bara haft det väldigt bra.
/
My weekend besides all work has been absolutely amazing. It was a long time since I had a weekend where I felt this good. Just being with my boys, my little family. We have eaten breakfast (most would probably call it lunch considering how late it has been) out all weekend, looked in stores and just had it very good time.

Dela

14 Kommentarer

 1. 9 oktober, 2017 / 10:45

  Mums så gott!

 2. 9 oktober, 2017 / 11:11

  Vad härligt att du har hunnit fota mycket! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   10 oktober, 2017 / 09:13

   Ja, det är skönt att ha bilder på lager 🙂

 3. 9 oktober, 2017 / 11:31

  Så härligt med en sådan produktiv helg <3

 4. 9 oktober, 2017 / 14:36

  Blev så peppad av detta inlägg! Så kul att du mått så bra! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.