2   7
45   45
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

Vårens trendigaste färg 2022


Reklamlänkar för Bubbleroom.se

Vårens trendigaste färg 2022

Ninni Smock Top | Falan SS Blouse | Ninni Smock Top | Tillie Blouse

Solen skiner och trots att klockan endast är elva på morgonen så är det redan sju plusgrader ute. Jag vet att många fick en massa snö förra veckan. Vi fick också snö men som tur var så smälte den bort. För nu vill vi verkligen inte ha snö! Det enda vi vill är att känna solens strålar mot våra kinder och känna doften från våren. Och vad passar då inte bättre än lite vårshopping. För om ni är som jag så har ni redan rensat ur garderoben för att göra plats åt snygga vårplagg.

Vårens trendigaste färg 2022

Tillie Blouse | Sarraceno Short Vest | Sarraceno Short Vest | Birnie Knitted Cardigan

Vårens trendigaste färg 2022

Pastellfärger är alltid återkommande men en färg som jag har börjat älska är grönt. Grönt är min sambos favoritfärg men jag har aldrig varit speciellt förtjust i färgen tidigare, tills nu. Grönt finns i en mängd olika nyanser men jag älskar den lite mer pastellgröna färgen som denna gardianen har. Kan grönt vara vårens trednigaste färg 2022? Så himla fin att ha över en klänning i sommar. Tycker även att den gröna västen är riktig snygg och passa bra till en dag ute i naturen.

Vårens trendigaste färg 2022

Ruth Wrap Dress | Chiffon Open Back Dress | Chiffon Open Back Dress | Lace Crochet Mini Dress

Och för att ni tala om klänningar i alla möjliga olika designs, färger och mönster. Jag älskar att ha klänningar. Det är ett plagg som jag aldrig kommer tröttna på. Det är så enkelt att få till en snygg look för man behöver inte fundera på styling på samma sätt om man använder en blus och kjol. Som jag längtar efter att få lägga mina leggings i byrån och slippa se dom på ett par månader.

För mer mode klicka här och för mer skönhet klicka här

Dela

4 Kommentarer

 1. 12 april, 2022 / 13:13

  Så fina kläder! Jag är dålig på att köpa nytt och fräscha upp garderoben. Skulle vilja ha några luftiga klänningar att ha till sommaren. Den andra klänningen var himla fin! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 april, 2022 / 16:23

   Kommer ett inlägg om klänningar lite längre fram 😀

 2. 12 april, 2022 / 15:02

  jag har också gilla grönt i år ljuspastell, nästan lite mint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.