23   34
7   23
9   30
26   42
2   33
0   23
2   30
0   20

Vakna upp varje dag och älska sitt jobb


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Boots/Duffy 50% rabatt – Leggings/Zalando – Tröja/Free People
Kappa/Zara – Väska/Michael Kors – Diadem/H&M

Att vakna upp varje dag och älska sitt jobb!

Så känner jag varje morgon. Är så himla tacksam över att jag får jobba med något som jag älskar och att jag har kunnat göra detta under så många år. Det pratas mycket om att bloggar håller på att dö ut men jag tror verkligen inte det. Visst har många gått över till youtube men det är något speciellt med att få se fina bilder och läsa om någon annans tankar. Jag har bloggat i halva mitt liv och det skulle kännas så konstigt att helt plötsligt bara sluta. Naturligtvis har jag också haft mina dippar men detta är en så stor del av mitt liv så jag kan aldrig se mig sluta.

Vi har fått en vecka med sol! Känns helt fantastiskt om ni frågar mig. Dock började det snöa igår kväll och i morse när jag tog ut Bonzo så hade vi slask precis överallt. Idag är mina planer att göra klart en video som jag började med igår och fortsätta planera blogginlägg för veckan och sen tänkte jag storstäda. Jag undrar om det är för att våren närmar sig som man får för sig att verkligen städa från grunden, är ni lika dana? Började se en ny serie på Netflix igår så det kommer komma ett blogginlägg om serier ni inte får missa då jag har spenderat rätt mycket tid med min andra pojkvän nu när sambon är utomlands.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.