4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Vackra Buketter fyller 1 år


Detta inlägget är reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Vackra Buketter fyller 1 år

Idag är det inte vilken dag som helst för idag fyller Vackra Buketter 1 år!

Idag är det ett år sedan som jag tryckte på publicera och Vackrabuketter.se gick live. Det är ett så stort ögonblick. Första året är alltid tufft men tack vare en otroligt bra vinter men mycket försäljning av julkransar så är jag väldigt nöjd. Att företaget är helt online baserat är både till min för och nackdel. Men främst till min fördel. Visst är det svårt att nå ut till kunder. Men hade jag haft en fysisk butik så hade jag haft fruktansvärda skulder just nu.

Detta är en bransch där företagarna går på knäna. Kunderna förväntar sig stora buketter för priset av två snittblommor. Jag upplever att få kunder förstår prissättningen på snittblommor. Men sen jag började informera om varför jag tar 400 kronor för en bukett så upplever jag att mina kunder har större förståelse för det hela. Jag köper mina blommor för samma pris som vem som helst som handlar i en blombutik. Tekniskt sett så går jag back för i mitt pris så ingår inte ens mina arbetstimmar.

Vackra Buketter fyller 1 år

Men genom att odla mina egna blommor så kommer jag kunna sänka priset på mina buketter vilket jag också hoppas kommer locka fler kunder. Närproducerade blommor i fin kvalité. Vackra Buketter var min räddning när jag befann mig i den djupaste sorgen. Jag hade aldrig varit där jag är idag psykiskt om jag inte haft min floristutbildning och företaget att fokusera på.

Vad är nästa steg för Vackra Buketter?

Nu är det fullt fokus på att få igång min egna blomproduktion. Men sen går jag även i tankarna att börja skicka blombuketter online. Jag vet att det redan finns företag som gör detta. Och då jag nu har skickat växter över hela Sverige i flera år så tror jag att detta är nästa steg för företaget. Jag vet att det är många runt om i landet som så gärna vill köpa buketter av mig men som inte har möjlighet att ta sig till Trollhättan. Därför tänker jag att det kan vara värt att testa.

Dela

2 Kommentarer

  1. 29 maj, 2022 / 19:56

    Kul att det går så bra och känns rätt. 😀
    Men känns som att folk har dålig förståelse i allmänhet för prissättning. Allt går ju inte alltid att mäta i pengar liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.