1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Upper House Spa + VLOGG

Som jag berättade igår så bjöd min bestie mig på 5 stjärnigt spa i Onsdags hos Upper House. Upper House ligger i samma byggnad som Gothia Towers. Det ligger mitt emot Liseberg och är enligt mig Göteborgs bästa hotell. Jag har bott på flera hotell i Göteborg men aldrig varit så nöjd som jag är hos Upper House. Jag har även testat på flera olika spaanläggningar men ingen har varit lika bra som Upper House. Och anledningen till varför hon bjöd mig var för att om man blir medlem så samlar man poäng när man bor hos dom. Vi betalade alltså ingenting för spat utan hon bytte ut sina poäng mot att få gratis spa för två. Jag hade aldrig gått med på att hon betalade i pengar.
Favoritpoolen är naturligtvis den som är utomhus. Jag tror poolen är på 23 våningen och går du nere på gatan så kan du se rätt upp i poolen på de som badar. Ni får googla bilder så kan ni se en tydligare bild. Bilden på Liseberg är tagen ifrån poolen. Utsikten är magisk, speciellt på kvällarna. Jag vloggade i Onsdags när vi åkte. Det blev tyvärr en väldigt kort vlogg men jag hoppas att ni tycker om den trots det.
Dela

4 Kommentarer

 1. 10 november, 2019 / 18:39

  Men åh så mysigt med spa och vilken magisk utsikt!!! 😀 :-*

 2. 11 november, 2019 / 09:02

  Så himla härlig vlogg och så underbart med spa! Ser verkligen supermysigt ut och såå fin utsikt :’D

  • dixiwonderland
   Författare
   14 november, 2019 / 10:16

   Upper House är ett måste om man vill ha en grym spaupplevelse 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.