3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Underkläderna du vill ha + Kampanjer


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit spetsbh / Svart spetsbhSvart spetsbhSvart spetsbh

Vita spetstrosor / Svarta spetstrosor / Vita spetstrosor / Svarta spetstrosor
Dessa faller mig så i smaken då jag älskar underkläder med detaljer. Jag äger ingen bh som är helt clean utan desto mer detaljer desto bättre. Trosor i bra kvalite är så viktigt. Jag vill gärna att dom är i spets men dom får absolut inte vara obekväma på något sätt. Sen har jag även länkat ett flertal kampanjer som är aktiva just nu. Några av dom avslutas imorgon så glöm inte av att gå in och fynda innan kampanjen avslutas.

Glöm inte heller av min tävling.
Den avslutas imorgon så passa på att vara med och få chansen att vinna ett smycke värt 500 kronor.


These underwear are so my taste that I love lingerie with details. I don´t own a bra that is completely clean, the more details the better. Panties in good quality is so important. I would like that they’re in lace but they must be comfortable. I have also linked some campaigns that are active right now. Some of them ends tomorrow so don´t miss out.

Kampanjer just nu

2 för 1 / Kod: UPDATE
Upp till 50% rabatt / 20% rabatt på jackor
Dela

14 Kommentarer

 1. 18 mars, 2017 / 17:36

  Så mycket snygga underkläder!! 🙂 Och vilka bra kampanjtips! Sv: Jättetack för din fina kommentar på min blogg, och ja åh vad jag kämpar för att min dröm ska bli verklighet <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2017 / 10:38

   Det är jag som ska tacka för att du gör mig så motiverad fina du 😀

 2. Felicia
  18 mars, 2017 / 21:54

  ÅH! Haha, alltså, man kan aldrig få för många par trosor och BH:ar… De är så fina, allihop! Även de ”enkla” tycker jag kan se väldigt classy ut, man blir ju kär i vartenda en XD

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2017 / 10:40

   Haha nej det kan man verkligen inte 😀

 3. 18 mars, 2017 / 21:56

  Såå fina, skulle verkligen behöva uppdatera min underklädes garderob!!

 4. 19 mars, 2017 / 09:00

  Skulle faktiskt behöva lite nya snygga undies 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.