0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Underkläder | Som allt annat mode så är det något som går i trender


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Underkläder är något som alltid går i perioder för mig. Men precis som allt annat mode så är det något som går i trender. Många av mina bh:ar är alldeles för små för mig idag och enda anledningen till varför jag har kvar dom är för att det är så fina. Löjligt att man kan ha separationsångest för en bh men jag älskar ju när det är mycket detaljer. Trenden idag är bekväma bh:ar. Ofta helt utan push-up eller bygel. Jag älskar bygelbh:ar. Det känns som att man inte har en bh, trots att man får de stödet som man behöver. Här nere kommer några tips till er.

”Vad du har under kläderna är

minst lika viktigt som det som syns”

Vit / Blommor / Blommor

Svart / Svart / Svart / Svart

Av någon anledning så är jag mycket sämre på att rensa bland mina underkläder än vad jag är med mina vanliga. Jag har kvar bh:ar som är nästan 10 år gamla och som aldrig kommer användas igen för dom är helt enkelt för små. Känner att det är dags att göra en ordentlig rensning även där men jag kommer nog avvakta tills det är dags att byta plats på alla sommar och vinterkläder.

Igår köpte vi mer förvaring och jag tänkte göra ett inlägg om det.

Som ni vet så bor vi i en etta på 33 kvm så det är väldigt svårt för mig att förvara alla mina kläder. Kläder är en del av mitt jobb. Och efter att ha sålt kläder som jag egentligen inte ville sälja så var det dags att försöka hitta en ny lösning. Jag vill helst inte ha mina kläder i källaren då jag är rädd att dom ska få en sån där äcklig lukt på sig. Sen är risken för skador betydligt större. Men den nya lösningen är super så jag lovar att det kommer komma ett inlägg.

20 Kommentarer

 1. 24 juli, 2018 / 10:22

  Jag är också dålig på att rensa bland mina underkläder och så mycket fint du tipsar om 😀 Kramis

 2. 24 juli, 2018 / 10:37

  Så mycket snyggt 😀

 3. 24 juli, 2018 / 10:51

  Då är vi två, är så dålig på att rensa mina underkläder! Gillar trenden med de bekväma bh:arna 😃

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juli, 2018 / 12:38

   Jag med men ska ta och rensa där när jag byter på mina sommar och höstkläder 😛

 4. 24 juli, 2018 / 13:52

  Så kul med underkläder, viktigt att känna sig fin 😀 SV: ja okej, men tror du/ni dessutom är lite äldre så… 🙂

 5. 24 juli, 2018 / 13:56

  Så himla roligt med underkläder! 😀

 6. 24 juli, 2018 / 15:45

  Jag har också sparat vissa underkläder för att dom är både snygga och dyra. Att ha något snyggt på sig under är viktigt! Älskar spets.

 7. 24 juli, 2018 / 17:12

  Åh så fina underkläder<3

 8. 24 juli, 2018 / 18:02

  Jag har faktiskt precis uppdaterat min underklädesgarderob och rensat ut allt det gamla, slitna som man inte längre använder (och sådant som man inte längr BÖR använda.. haha)

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juli, 2018 / 12:36

   Haha det ska jag också ta och göra 😛

 9. 24 juli, 2018 / 18:48

  Åh, äääälskar underkläder, dessa svarta bh:ar var ju supersnygga! Haha, känner igen det där med separationsångest för bh:ar. xD

 10. 24 juli, 2018 / 19:14

  Så fina underkläder! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.