1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Tyvärr har det åter igen blivit strul


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit / Röd / Grå / Svart

Jag har haft en riktigt produktiv måndag. Tyvärr har det åter igen blivit strul med mina löner… Det löser sig säkert men detta är nog den största nackedelen med mitt jobb. Man är aldrig garanterad en fast lön och man kan aldrig vara helt säker på att pengarna kommer in det datumet som det ska. Utöver detta har jag haft en väldigt bra dag. Fått gjort så himla mycket. Nu tänkte jag ta dagens första paus och en stor kopp kaffe. Senare ikväll ska jag skriva klart mitt kontrakt.

Har även ett litet önskemål till er som följer mig på Bloglovin. Jag hade blivit så himla glad om ni ville gilla/hjärta mina inlägg där. Bloglovin är det bästa sättet att hitta nya bloggar så därför hade jag verkligen uppskattat om ni ville hjälpa mig lite på traven.


I have had a really productive Monday. Unfortunately once again I have problems with my salary… This is probably the biggest downside to my job. You are never guaranteed a fixed salary and you can never be completely sure that the money comes the date it should. In addition to that, I have had a very good day. Have gotten so many things done. Now I thought about taking the first break of the day and get a big cup of coffee. Later tonight I will write the last piece of my contract.

Also have a small wish for you who follow me on Bloglovin. I would be so happy if you would like/heart my posts there. Bloglovin is the best way to find new blogs, so I really appreciated if you wanted to help me out.

Dela

24 Kommentarer

 1. 10 juli, 2017 / 16:27

  Vilken underbar topp! Älskar den svarta! Kram

 2. 10 juli, 2017 / 17:30

  Snygga toppar 🙂

 3. 10 juli, 2017 / 18:39

  Åh så jobbigt att det strular med lönen för dig<3

 4. 10 juli, 2017 / 20:52

  Men gud vad irriterande att det inte blir rätt med lönen!! Jag går på timmar och har inte heller fast lön men för mig har det aldrig varit några problem. Sjukt jobbigt om det ska behöva bli sådär 🙁

 5. 10 juli, 2017 / 20:59

  Vad roligt att du haft en så produktiv måndag, heja heja dig 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2017 / 12:45

   Ja det är klart att man vill. Tyvärr är det inte ovanligt att sånt här sker.

 6. 10 juli, 2017 / 21:38

  Så tråkigt med strul.. hoppas att det löser sig!!

 7. 10 juli, 2017 / 22:55

  Så tråkigt att det blivit strul, hoppas att det löser sig snart <3

 8. 10 juli, 2017 / 23:09

  Tråkigt att det strular, men det kommer ju då i alla fall. Ah inte tänkt på att man kan gilla på bloglovin =D

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2017 / 12:45

   Jag hoppas att pengarna kommer! Än så länge har jag inte fått något svar :/

 9. 11 juli, 2017 / 08:23

  gud vad trist! den typen av osäkerhet ska man inte behöva stå ut med!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2017 / 12:44

   Det är vardag om man jobbar med sociala medier tyvärr.

 10. 11 juli, 2017 / 09:21

  Bra snygga!!

  Svar: Men så mysigt att även din Sambo får semester snart, vad har ni för sommarplaner? <3 😀

 11. 11 juli, 2017 / 11:21

  Åh vad jobbigt! 🙁 Jag skulle nog aldrig klara av stressen att inte veta vilket datum lönen kommer, eller ungefär hur mycket man får :/

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2017 / 12:44

   Jag vet vilket datum lönen ska komma men alla mina löner kommer på olika datumen. Om jag har ett samarbete med ett företag så fakturerar jag den dagen som inlägget publiceras här på bloggen så det är väldigt mycket att hålla koll på. Ja lönen varierar väldigt mycket. Vissa månader kan jag tjäna jätte bra medan vissa så tjänar jag inte mer än ett par hundralappar. Sen som i detta fallet om företaget inte betalar fakturan i tid så ska påminnelse skickas ut. Det är inte så glamouröst som många tror att det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.