1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Tycker den mörka modellen är så himla vacker


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blommig BlusBlommig BlusBlommig Blus / Topp / Topp

Tycker den mörka modellen är så himla vacker! Jag berättade i ett tidigare inlägg att jag beställt en blå blus. Den påminner jätte mycket om den längst till höger. Tyvärr var den för liten men så jävla magisk. Jag hoppas den kommer passa lite längre in på sommaren för jag vill så gärna använda den.
/
How cute are these five? I really like the dark model, she is so beautiful! As I told you in a post before I ordered a blue blouse similar to the one on the right. Sadly it is a bit to small for me but so magical. I hope it will fit in a few weeks because I wanna wear it so badly.

Rosa / Rosa / Röd / Svart

Ett av de mest populära plaggen under sommaren och ett av de enklaste att styla. Det som jag gillar med denna är att den är lång vid rumpan. Vissa playsuits kan vara lite väl korta men denna ser otroligt bekväm och skön ut.
/
One of the most popular garments in the summer and one of the easiest to style. What I like about this is that it’s a bit longer. Some playsuits can be a little short but this looks incredibly comfortable and beautiful.

Svart / Beige / Svart / Lila

Många av er precis som jag kommer nog spendera betydligt mycket mer tid utomhus nu när värmen kommer och vad passar då bättre än lite nya skor. Jag försöker variera modellen/färgen på de skorna som jag köper då jag vill kunna ha något för alla typer av outfits. Jag vill ha skor som passar mina bohemiska outfit men även skor som passar mina mer stylish och även vanliga sneakers som är perfekta för att ta när jag ska ut med Bonzo.
/
Many of you. just like me are gonna spend a lot more time outside now when it´s starting to get warmer. I try to buy different shoes/colors so that I have shoes for every type of outfit. I need some that fit with my bohemian style, my more stylish style and ofc my every day life when I´m just home walking the dogs.

Missa inte Nellys kampanj ♥

 

Dela

4 Kommentarer

  1. 9 maj, 2017 / 15:13

    Ohh tycker den forsta blusen var tokfin och alla var det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.