5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Tur att vi spendera hela helgen med att fotografera material


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Denna Måndagen blir en regnig sådan. Tur att vi spendera hela helgen med att fotografera material. Dock säger dom att det ska bli närmare 20 grader varmt på Torsdagen. Jag är förmodligen den enda som inte uppskattar det. Tycker inte ens att det har varit riktigt kallt ute än. Men nog om vädret, svenskarnas favorit samtal haha.

Skor/Din Sko – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Vero Moda – Kappa/River Island
Halsband/Jane König – Armband/Guldfynd by Bianca – Väska/Louis Vuitton

Som ni kanske såg i en av mina vloggar så hade jag beställt hem denna tröjan. Det är den mjukaste tröjan som jag äger! Det går inte ens att förklara hur otroligt skön den är i materialet. Sen älskar jag färgen. Känns så himla höstig. Jag vet att jag har skrivit detta tusen gånger nu men jag försöker köpa tunnare tröjor då jag aldrig fryser. Det märktes tydligt igår när vi var på middag och det slutar med att alla sätter sig i soffan medan jag sitter kvar vid bordet med en öppen altandörr bakom mig.

Jag såg att tröjan även fanns i svart, grå och marinblå. Kan verkligen rekommendera den, tror inte att ni hade blivit besvikna. När jag fyllde år så fick jag ett till armband från Guldfynd by Bianca. Det första med runda ringar fick jag av min vän Ann-Sofie förra året när jag fyllde år. Och det med löven fick jag av Amanda Panda (läs på engelska haha) och hennes familj. Blev lite förvånad över att de skiljer sig i färgerna. Men det kan också vara förklaringen till varför det med löven var dyrare.

Här kan ni också se hur mitt hår blev efter att jag klippte av det. Håret känns så himla fräscht och jag måste säga att jag älskar kort hår på hösten/vintern. Det var Pauline som inspirerade mig då hon skrev en så himla klok sak ”Å visst det har blivit lite av min identitet att vara hon med långt hår men hallå, jag är ju mer än så.” Och det är så sant! Vi är så mycket mer. Jag är så nöjd och just nu känner jag inte alls att jag vill ha långt hår men det kan ändras.

22 Kommentarer

 1. 8 oktober, 2018 / 11:19

  Så mysiga kläder att ha på sig i höst och skorna är såå snygga 😀

 2. 8 oktober, 2018 / 11:52

  Så snygg outfit och igår hade vi verkligen härligt väder! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   9 oktober, 2018 / 08:25

   Ja tråkigt bara att det inte höll i sig 🙁

 3. 8 oktober, 2018 / 12:09

  Åh så snygg outfit!! 🙂

  Hihi, jaaa, och dessutom är de halvbröder 😀 Bill är 5 år och Marco är 10 år <3

  • dixiwonderland
   Författare
   9 oktober, 2018 / 08:24

   Tack 😀
   Men vilket drömteam du har!

 4. 8 oktober, 2018 / 13:40

  Alltså sååå snyggt!!

 5. 8 oktober, 2018 / 14:31

  Åh va jag älskar din kappa 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 oktober, 2018 / 08:23

   Det gör jag med 😀 Haft den i många år nu men tröttnar aldrig <3

 6. 8 oktober, 2018 / 14:53

  Superfin outfit!

 7. 8 oktober, 2018 / 15:20

  Så fin du är och den där tröjan ser verkligen skön ut! 🙂 Så snygg i håret dessutom!! 😀

 8. 10 oktober, 2018 / 08:16

  Tycker håret blev görsnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.