0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Tröja från Adidas | Har du något husdjur


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Är så himla nöjd med min nya tröja från Adidas. Har länge funderat över hur jag ska bygga upp min garderob då jag vanligtvis är klädd så här när jag bara är hemma och jobbar. För att slå två flugor i en smäll så tänkte jag köpa kläder som funkar till vardags och träning. Det blir många promenader för mig då jag har så mycket hundar i mitt liv men jag skulle aldrig vilja byta ut det mot något annat. Älskar dessa två så himla mycket. Djur överlag påverkar oss så himla positivt och jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan djur. Hade varit så roligt att veta vad er relation till djur är? Om ni har någon och isåfall vad? Ge lite info om ert husdjur ifall ni vill.


I´m so happy with my new sweater from Adidas. I’ve been thinking about how to build my wardrobe for a long time, since I’m usually dressed like this when I’m just home and working. I thought I would buy clothes that works for everyday life and workouts. There are many walks for me since I have so many dogs in my life but I would never want anything else. Love these two so much. Animals affect us so much and I could never imagine a life without animals. It would be so fun to know if you have any animals? What do you have and please tell me some fun info about them if you want to.

20 Kommentarer

 1. 26 augusti, 2017 / 11:33

  Snyggt! Jag har bra relation till djur uppväxt med katter och hundar, är lite mer av en kattperson men älskar båda. Har tyvärr ingen egen just nu :/.

  • dixiwonderland
   Författare
   26 augusti, 2017 / 12:40

   Du kanske skaffar en i framtiden 🙂

 2. 26 augusti, 2017 / 13:42

  Vad snyggt! Jag älskar djur och är uppväxt med många djur. Just nu har jag två söta kaniner som du har sett. <3 Kramis

 3. 26 augusti, 2017 / 15:07

  Så fina hundar, älskar hundar hade en som yngre! Vi har dock en katt nu och vår relation är väl inte den tajtaste eller bästa haha!! Är inte så himla förtjust i just katter men han är söt och så <3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2017 / 10:02

   Hahaha nja jag har lite svårt för katter men mina vänners katter är underbara 😀

 4. Maria
  26 augusti, 2017 / 16:25

  Har alltid haft smådjur i mitt liv men när jag fyllde 18 köpte jag äntligen min första hund!(chihuahua/mops) Han är nu 11 år och börjar bli lite skruttig… han är mitt allt precis som din Bonzo. Kommer gråta ihjäl mig den dagen han går bort 🙁 Har även en Pomeranian på 6 år men hon har aldrig fått samma plats i mitt hjärta som min första lille skrutt!
  Älskar alla sorts djur och är på väg att nästan bli helt vegetarian oxå:)

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2017 / 10:01

   Hoppas att du får många fler år med dina vovvar 🙂

 5. 26 augusti, 2017 / 16:50

  Tröjan är så himla fin! Kram

 6. 26 augusti, 2017 / 17:00

  sv: jamen det håller jag med om!

  så söta hundar 😀

 7. 26 augusti, 2017 / 17:09

  Älskar att gå runt i träningskläder när jag är hemma!
  Jag har en liten vovve hemma, samt fåglar och en häst…så det är full rulle hela tiden 🙂

 8. 26 augusti, 2017 / 17:47

  Åh så fin bild!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2017 / 09:56

   Tack 😀 Inte lätt att få dom att se åt samma håll xD

 9. Bumlan
  27 augusti, 2017 / 23:31

  Så fina alla tre!
  Har äntligen skaffat katt! Hon heter Chausette och är en adotivkatt på 6 år, väldigt snäll även om hon tycker om att gräva i troslådan hehe. .. och så lekfull! Har aldrig kunnat ha husdjur under min uppväxt och drömt om en katt hela livet, passade på nu när jag flyttade hemifrån 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2017 / 09:53

   Men gud va glad jag blir för din skull 😀 Stort grattis till den nya familjemedlemmen 😀

 10. 28 augusti, 2017 / 14:03

  Älskar djur! Har själv en hund, en amstaff blandning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.