5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Transportföretag och däck till entreprenadmaskiner

Reklam i samarbete med Collicare.se & Frosshammar.se

Logistik är en väldigt stor och viktig del när man driver företag. Att kunna leverera sina varor snabbt och säkert till sina kunder är otroligt viktigt då det kan avgöra om kunden kommer att handla igen eller inte. Idag förväntar vi oss att om vi beställer en vara på Måndag så ska den hinna fram innan Fredagen. Detta sätter naturligtvis en stor press på logistikföretagen som levererar våra paket.

Transportföretag och däck till entreprenadmaskiner

Transportföretag

Collicare är ett transportföretag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, tågtransport, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager. Collicare är dotterbolag till det Norska företaget Collicare Norge. Genom att använda sig av Collicare så kan du som företagare fokusera på din kärnverksamhet medan Collicare tar hand om logistiken.

I mina företag så levererar jag inga produkter. Tjänsterna som jag erbjuder gör att jag måste vara med på plats men driver man företag där produkter ska importeras och skickas så är det som jag skrev tidigare avgörande att allt går som det ska. En försenad leverans kan innebära flera tusentals kronor i förlust och det är inget som ett företag har råd med idag. Sen kan naturligtvis saker gå fel och det får man alltid vara beredd på. Men det är viktigt att man läser på ordentligt så att man väljer ett transportföretag som håller det de lovat.

Transportföretag och däck till entreprenadmaskiner

Däck till entreprenadmaskiner

Och när man driver ett transportföretag så är det viktigt att bilarna har bra däck. Arbetar man med lastare, grävmaskiner och liknande entreprenadmaskiner behövs kraftiga däck med grova mönster som klarar höga vikter. Frösshammar Däck bildades för över 15 år sedan och har en stor erfarenhet när det kommer till entreprenaddäck. Med 5 års produktgaranti och med ett bättre kretslopp så levererar Frösshammar Däck av bra kvalité.

En process där de genom återanvändning och cirkulärt tänk genom hela värdekedjan förlänger livslängden på de produkter de säljer och på så sätt sparar på naturresurserna.

Ni vet hur viktigt det är för mig att man gör det man kan för att värna om vår miljö. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Jag uppskattar när de företagen som jag samarbetar med har ett miljötänk i sitt arbete och utveckling. Det visar att de försöker och med ny teknik som kommer hela tiden så går det åt rätt håll.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.