3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

All black in the snow


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Ugg Australia – Leggings/Gina Tricot – Sweater/FAV
Coat/River Island – Necklace/Jane Konig – Bag/By Malene Birger

Det händer inte ofta att jag har en helt svart outfit. Men som jag skrev i detta inlägget så vill jag investera i mer svarta tröjor. Precis som min förra FAV tröja är denna en favorit. Dom har verkligen de mjukaste tröjorna ni kan tänka er. Tycker att halsbandet blev en fin detalj till en annars väldigt enkel outfit. Kappan syns i nästan alla mina outfits men jag tänker så här. Om jag köper något som jag verkligen älskar då kommer det att användas.


It´s not often you see me in a whole black outfit. But as I wrote in this post I wanted to invest in more black sweaters. Just like my other FAV sweater this one is a favorite as well. They really have the softest sweater you could ever imagine. I think the necklace was a pretty detail to this simple outfit. I know that you´ve seen this coat in almost all of my outfit pictures. But if I buy something that I love, I am going to wear it.

Svart Polo / Svart Tröja / Svart Blus / Svart Stickad Tröja

30 Kommentarer

 1. 8 januari, 2017 / 11:31

  Har också väldigt sällan helsvarta outfits, eller svarta plagg på mig över lag!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2017 / 16:19

   Jag bor i mina svarta leggings men annars så har jag gärna något annat över 😛

 2. 8 januari, 2017 / 11:49

  Åh vad fint 🙂

 3. 8 januari, 2017 / 12:30

  Själv är jag raka motsatsen och måste investera i allt annat än svart då min garderob har alldeles för mycket av det, haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2017 / 16:18

   Haha jaa jag tror de flesta har mer svarta än färgade plagg men jag har haft lite svårt för att vara helsvart 😛

 4. 8 januari, 2017 / 12:39

  Väskan är så sjukt snygg!

 5. 8 januari, 2017 / 12:48

  Nr har jag en sådan fast mönstrig =D samt fint med helsvart och en annan färg, så snyggt =D

  Tack för radera hos mig =D, verkar fungera bättre att besöka mig nu =D

 6. 8 januari, 2017 / 12:53

  Så fint 🙂 Mysig jacka!

 7. 8 januari, 2017 / 13:18

  Du är så sjukt vacker och dessa bilder var jätte fina 😀 Gilla den svarta tröjan med kragen 😀 så mysiga 😀

 8. 8 januari, 2017 / 15:12

  Mysiga vinterbilder 🙂

 9. 8 januari, 2017 / 16:08

  Jätte fin outfit! 🙂

 10. 8 januari, 2017 / 16:16

  Jag tycker att du ser fantastisk ut i svart 🙂 Jag har mycket svart, men känner mig typ finast i andra tokigare färger 🙂

  Åh, min dumma blogg… jag är så kär i min design, men jag tjänar inga pengar på bloggen så att köpa webhotell känns som lite förhastat utifrån att det kommer kosta mig och jag tjänar inte på bloggen att ta igen det… Well, jag vet inte. Kan ju i alla fall kommentera hos de andra portalerna, haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.