0   20
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Toastskagentårta

Toastskagentårta

När jag la upp bilder på min Toastskagentårta så gick ni bananas i mina dms. Jag har nog aldrig fått så många förfrågningar efter ett recept som just detta vilket är så himla roligt. Detta har blivit en Midsommarfavorit och alla verkar älska den lika mycket som jag vilket gör mig så himla glad. Olivia sa att det var det bästa på hela Midsommarbordet och det värmde verkligen i hjärtat. Så här kommer recpetet.

Du behöver följande ingredienser:

1 limpa rostbröd
1 rödlök
1 salladskruka
1 dilllkruka
1 citron
1 tub majonäs
1 burk handskalade räkor (viktigt att de är handskalade!)
1 paket ärtskott
1 burk rom
2 burkar creme fraiche
5 ägg
Örtsalt

Toastskagentårta

Grunden till tårtan ska göras dagen innan så att den får stå och gotta sig. Hur stor tårtan blir avgör du själv men jag la tre brödskivor bredvid varandra och 2,5 brödskiva hög. Skär bort kanterna innan ni lägger ut dom. Sen är det dags för själva blandningen. Använd båda burkarna av creme fraiche och hela majonnäsen. Hacka löken i små fina bitar och lägg ner. Häll i 3/4 delar av räkorna (spara några för att dekorera), klipp i all dill och lägg i halva burken av rom. Blanda allt detta samman och lägg sedan på brödet. Varva med bröd och fyllning, avsluta med bröd. Koka äggen i 8 minuter och låt de sedan stå i kylen under natten tillsammans med tårtan.

Toastskagentårta

Så här dekorerar du din Toastskagentårta

När det är dags för att dekorera så lägg salladen längs kanterna så att den korta delen pekar inåt mot mitten. Häll sedan räkorna i mitten. Skala och skär upp äggen och lägg de sedan runt. Ta ärtskotten och lägg över räkorna och lägg sedan dit små klickar av romen. Skär citronerna i tunna skivor och skär sedan ett snitt i dom så att du kan twista dom.

Om ni testar den så får ni gärna tagga mig och skriva vad ni tyckte.
Jag älskar den och den är verkligen så perfekt nu i sommar.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.