Tips på Farsdag presenter


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Interflora.se & Ellos.se

Tips på Farsdag presenter

Nu på Söndag är det Farsdag. En dag som för mig aldrig har haft någon betydelse. Jag har ju aldrig träffat min pappa. Men när jag var liten minns jag att vi åkte till mormor och morfar. Inte för att min morfar var som en fadersfigur till mig. Men jag tyckte väldigt mycket om min morfar och utan att skryta så var jag hans favoritbarnbarn. Idag när jag tänker tillbaka på det så tycker jag det var så fint. Inget barn vill känna sig utanför och det är klart att jag har gjort det eftersom att alla mina vänner har haft sina pappor. Men sen när jag och min sambo blev tillsammans så har jag alltid följt med och firat hans pappa och farfar.

Ge din pappa en fin blombukett i farsdag
Buketten jag fick när vi firade 12 år tillsammans.

Det kan vara svårt att veta vad man ska ge sin pappa i farsdagpresent. Men något som alltid går hem är blommor. En bukett blommor och lite chokladpraliner. Sen vet jag att alla inte har möjlighet att fira farsdag med sin pappa. Många av mina vänner har förlorat sin pappor eller så bor dom för långt bort. Nu i Corona tider så är det viktigt att man tänker på säkerheten så det blir kanske inte passande att besöka varandra som man har gjort tidigare. Då är ett blommor ett bra sätt att visa sin uppskattning på. Oavsett om man lägger dom vid graven, skickar till sin pappa eller kanske att man köper ett par blommor till sig själv och tänder ett ljus hemma för sin pappa. Interflora har en massa vackra buketter att välja på för just Farsdag. Jag har fått blommor ifrån dom i över en månads tid nu och buketterna har varit helt otroliga.

Tips på Farsdag presenter

Dela

9 Kommentarer

 1. 5 november, 2020 / 15:23

  Vi brukar mest ge någon mindre grej, inte så stort så. Men dessa var fina tips, ska jag tänka på till julklapp eller födelsedag =D

 2. 5 november, 2020 / 15:24

  Bra tips! 🙂 Jag ska bjuda min pappa på middag och så har jag köpt en liten bok <3

  • dixiwonderland
   Författare
   6 november, 2020 / 13:19

   Hoppas att ni får ett mysigt firande 😀

 3. 5 november, 2020 / 19:32

  Alltså så fina blommor! Kramis

 4. 8 november, 2020 / 09:31

  bra tips! vi gav hudvårdsgrjer från Bull Dog 🙂

 5. 8 november, 2020 / 09:31

  bra tips! vi gav hudvårdsgrjer från Bull Dog 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.