3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Tillsammans med Boozt har jag fått en rabattkod


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Boozt.com

Trots att våren är här så är det fortfarande riktigt kallt ute. Ni vet att en av mina stora kärlekar i livet är stickade tröjor och eftersom vädret inte tillåter oss att gå i klänningar än så är det perfekt att investera i de sista stickade tröjorna för säsongen. Tillsammans med Boozt har jag fått en rabattkod som ger er 15% rabatt om ni anger koden DIXI15 i kassan. Minsta summan att handla för är 599 kronor och koden fungerar inte på följande märken Ralph Lauren,Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, BOSS, Calvin Klein, 3.1. Phillip Lim, Barbour, Mevation och rea. Koden fungerar endast på plaggen i kampanjen som jag länkat samt fungerar endast idag och imorgon.

Jag längtar efter dagen då man kan packa ner vinterjackorna och bara kunna gå ut i stickade tröjor. Känns som att det kommer bli så mycket roligare att klä sig när man vet att folk kommer se hela ens outfit och inte bara jacka, leggings, skor. Tydligen så blommar körsbärsträden tidigare än normalt i år, har ni sett några där ni bor? Vi har ett jätte fint träd utanför oss som får vita blommor men det är långt kvar innan det börjar blomma.

 


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Boozt.com

8 Kommentarer

 1. 22 mars, 2018 / 15:37

  Kul med rabattkod! 🙂 Och ja, snart kan vi lägga undan vinterjackorna, här är det 6+ idag och det känns sååå härligt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   23 mars, 2018 / 15:53

   Här var det kallt idag MEN jag såg snödroppar 😀 Hade inte mobilen med mig så jag kunde fotografera dom men får ta med mig kameran ut imorgon 😀

 2. 22 mars, 2018 / 16:40

  Så nice ! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.