1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Tiden går fort när man har roligt

Tiden går fort när man har roligt. Tre timmar i stallet kändes som 30 minuter. Matilda hämtade upp mig när hon slutat jobbet och så åkte vi till stallet. Är så glad att jag och Matilda har hittat varandra. Jag har haft många vänner som passerat i mitt liv och när man blivit sviken tillräckligt många gånger så orkar man till slut inte öppna upp sig i rädsla för att behöva gå igenom samma sak igen.

Jag och Matilda har väldigt mycket gemensamt förutom hästar. Sen är hon tillsammans med Johans kusin så vi är nästan släkt med varandra nu haha. På lördag blir det stallet igen för då ska Matilda och Sixten tävla. Vi ska åka dit som support och jag hoppas att det kommer gå bra. Var så länge sedan som jag var på en tävling så det ska bli väldigt roligt.


Time fly when you have fun. Three hours in the stable felt like 30 minutes. Matilda picked me up after she was done at work and we drove to the stable. I´m so happy that me and Matilda found each other. I have had many friends that been in my life and after some time you close your heart because you don´t want to get hurt again.

We have a lot in common beside horses. She is also together with Johans cuisine so we are particle family by now haha. On saturday we´re going back to the stable because Matilda and Sixten are competing. We are gonna be there as support and I hope it will go well. It was a long time ago since I was on an competition so it will be super fun.

Dela

8 Kommentarer

 1. 11 maj, 2017 / 21:09

  Oh vad roligt att ni funnit varandra och så roligt att se en tävling i helgen

  • dixiwonderland
   Författare
   12 maj, 2017 / 10:26

   Ja det ska bli jätte kul 😀 Hoppas jag får någon bra bild för bilderna jag tog igår blev jag inte alls nöjd med :/

 2. 11 maj, 2017 / 21:15

  åååh så fint! Jag har aldrig blivit sviken, men ändå har jag bara en kompis. Märkligt tycker jag, jag bjuder kanske inte in tillräckligt!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 maj, 2017 / 10:25

   Oj om du aldrig blivit sviken då har du haft väldigt mycket tur. För att få nya vänner så måste man försöka. Jag frågade Matilda om jag fick följa med henne till stallet första gången som vi träffades och vi åkte ut i världens snöstorm men hade så himla roligt. Sen har jag tjatat när jag haft tid och har det funkat för henne så har jag fått följa med 😀 Men Matilda är naturligtvis en tjej som jag skulle umgås med utanför stallet också. Nu råkar det bara vara så att vi älskar hästar så det känns naturligt att vara där ;D

 3. 11 maj, 2017 / 21:20

  nej men va skoj grattis till en fin vän
  önskar en fin fredag kramar

 4. 11 maj, 2017 / 22:49

  Vad roligt att få vara i stallet! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.