1   17
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Therese Lindgren för NAKD


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tröja / Tröja / T-Shirt / T-Shirt

Tröja / Tröja / Tröja / Tröja

Tröja / Tröja / Tröja / Kjol

Idag släpptes Therese Lindgrens kollektion för Nakd. Vad tycker ni om kollektionen? Den faller mig inte alls i smaken men jag och Therese har inte samma klädstil så det förvånar mig inte. Jag kan tänka mig att den tilltalar hennes yngre målgrupp. För mig är plaggen för alldagliga och något som redan gjort/finns. Det finns inget unikt i dom och med det sagt menar jag inte att dom är fula utan bara att jag kan hitta liknande plagg på alla hemsidor idag. Jag undrar också hur mycket dessa influencers får skapa själva då flera av dom använder samma tyger och samma tryck. Men som sagt så skulle det vara roligt att veta vad ni tycker och om ni kommer köpa kollektionen.


Today Therese Lindgren’s collection for Nakd was released. What do you think about the collection? I don´t like it but me and Therese do not have the same style so I’m not surprised. I can imagine it appeals to her younger audience. To me, the garment is too ordinary and something that has already been done. There is nothing unique in them and with that said I don´t mean they are ugly but just that I can find similar items on all websites today. I also wonder how much these influencers are involved themselves because several of them use the same fabrics and the same motives/pictures. But as I said, it would be fun to know what you think and if you will buy something from it?

15 Kommentarer

 1. 14 maj, 2017 / 10:26

  Hennes kollekton är så snygg!<3

 2. 14 maj, 2017 / 11:05

  Den sista var jättesöt!

 3. 14 maj, 2017 / 11:43

  nja, för enkel känns den typ? Gillar den vita med knyt i midjan, men resten är inte min klädstil heller 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2017 / 12:36

   Kollar man på vad Therese brukar ha på sig så är detta väldigt mycket henne. Hon använder alltid neutrala färger, aldrig mönster medan jag är helt tvärt om 😛

 4. 14 maj, 2017 / 12:08

  Jag måste nog säga att jag tycker den känns ganska tråkig, ingen direkt personlighet eller nåt som sticker ut. Håller med dig att dessa plagg kan man hitta lite var som helst i dagsläget.

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2017 / 12:35

   Av det jag läst är det många som tycker som vi. Dock tror jag hennes yngre följare älskar kollektionen och den lär sälja som smör 🙂

 5. 14 maj, 2017 / 12:22

  Så fina plagg!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2017 / 12:34

   Fina ja men inget unikt eller speciellt.

 6. 14 maj, 2017 / 12:51

  Håller med dig, den kändes inte alls unik på något sätt! 🙂

 7. 14 maj, 2017 / 13:02

  Sv: åh så mysigt!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.